Nowe inwestycje w Bronowicach, Mydlnikach.

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pozdro

Nowe inwestycje w Bronowicach, Mydlnikach.

Postautor: pozdro » 03 maja 2021, 7:27

Piszcie czy są jakieś nowe inwestycje gdzieś na pograniczu Bronowic, Mydlnik. W sumie te rejony chyba najbardziej mnie interesują po głębszym zastanowieniu.

Empresi

Re: Nowe inwestycje w Bronowicach, Mydlnikach.

Postautor: Empresi » 06 maja 2021, 11:36

Z tego co słyszałem od sąsiadów w rząsce to są plany rozpoczęcia kameralnej inwestycji mieszkaniowej przy rogu topolowej i balickiej, chyba minute od centrum Mydlnik.

Truskawa

Postautor: Truskawa » 07 maja 2021, 17:49

Przeszukałam PNB w okolicy i trafiłam na coś interesującego. Ekopark miał PNB z 2020 na mieszkania przy Balickej w miejscu istniejącej firmy. Może warto u nich podpytać co z ta inwestycja ? Polecam przeszukiwać ten portal http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniosek ... 74bd2dded/

Suchy

Postautor: Suchy » 07 maja 2021, 23:28

To wszystko wyglada na teren firmy Alpha kawał histori,ciekawe co tam Eko park postawi

pozdro

Postautor: pozdro » 08 maja 2021, 11:24

To ekopark to w sumie dla mnie byłaby fajna opcja, na obrzeżach Krakowa, ale w sumie jest w pobliżu przystanek kolejowy więc da sie dojechać w 10 min do centrum Krakowa.
Do Woli Justowskiej akceptowalna odległość i jakies tereny zielone w okolicy też są. Jedyny problem to Balice i nisko lądujące samoloty. Ale pas chyba mieli bardziej na północ odchylić docelowo to może i to by nie było problemem.
Pytanie o ceny czy będą poniżej < 10k.
Tak przy 7-8k byłoby spoko. :D

Ania1234

Postautor: Ania1234 » 22 wrz 2021, 14:23

Empresi pisze:Z tego co słyszałem od sąsiadów w rząsce to są plany rozpoczęcia kameralnej inwestycji mieszkaniowej przy rogu topolowej i balickiej, chyba minute od centrum Mydlnik.

Czy jesteś w stanie napisać coś więcej o tej inwestycji? Cokolwiek:) Gdzie, kto, kiedy, jak szukać albo kogo pytać? Każda inf. cenna:)

robcio

Postautor: robcio » 22 wrz 2021, 17:32

Na stronie dewelopera jest tylko mapka gdzie będą budować (zaznaczono zgrubnie 4 lokalizacje w Krakowie) ale opisów nie ma, myśle, że można podjechać na miejsce akcji tam mogą być tablice jeśli już są prowadzone jakieś prace. Można tez zapytać w biurze pewnie skoro w jakiejś formie o tym powoli informują to nie będą unikać tematu.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”