Miejsca postojowe ogólnodostępne w sąsiedztwie na osiedlu Piasta Towers

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
Sebastian

Miejsca postojowe ogólnodostępne w sąsiedztwie na osiedlu Piasta Towers

Postautor: Sebastian » 20 kwie 2017, 13:59

Jak byłem ostatnio na budowie to robili już 7 piętro :D zgrabnie im to idzie
Martwi mnie tylko sprawa miejsc parkingowych Ale tych ogólnodostępnych. Wie ktoś jak to będzie wyglądało?

Kuba

Re: Miejsca postojowe ogólnodostępne w sąsiedztwie na osiedlu Piasta Towers

Postautor: Kuba » 26 kwie 2017, 11:54

Hej,
Własnie wracam z biura sprzedazy ktore jest przy biedronce, i dowiedzialem sie że mają być miejsca ogolno dostepne przy budynku nr 2, ale ile ich bedzie to nie wiadomo. Mam nadzieje że z 30 aut zaparkuje :)

magdam93

Postautor: magdam93 » 10 sie 2017, 16:58

Witam :) czy orientujecie się czy na wjezdzie na parking ogólnodostępny będzie szlaban albo przewidziane identyfikatory? Martwi mnie, że parking może być oblegany przez osoby, które nie są mieszkańcami ;)

bargl

Postautor: bargl » 10 sie 2017, 17:46

Wątpię żeby był szlaban. Prędzej identyfikatory. Chociaż tak naprawdę i tego nie jestem pewien. Szlaban będzie na miejsca postojowe wykupione.

kpoeta

Postautor: kpoeta » 16 sie 2017, 13:28

Dla mnie .miejsca wykupione powinny być oddzielone chociaż szlabanem. Najgorsze to dla mnie bedzie jak dostaniemy te slupki .co trzeba brac i kłódka spinac. przy mocnym deszczu to troszke zjedzie przy tym. a tak to bez problemu by sie wjezdzalo ;) :)

KKP2

Postautor: KKP2 » 12 lip 2018, 11:03

I się zaczyna problemy z parkingiem i to totalny problem częste wizyty naszych stróżów miejskich... Co o tym sądzicie? Dla mnie dno.... Co dalej gdzie będziemy parkować?

Boo123

Postautor: Boo123 » 12 lip 2018, 17:56

Ja wiem, że może przy Waszym problemie (mieszkańców) parkowania aut mój problem jest błahy. Ale co z gośćmi, którzy nas odwiedzają?

bargl

Postautor: bargl » 12 lip 2018, 19:23

Dla mnie to celowe działanie dewelopera żeby ładnie sprzedawały się miejsca postojowe i w garażu... Wzdłuż całej drogi od głównej ulicy powinny iść miejsca prostopadle, tak jak za Lidlem
Ostatnio zmieniony 13 lip 2018, 19:52 przez bargl, łącznie zmieniany 1 raz.

KKP2

Postautor: KKP2 » 12 lip 2018, 20:47

Nie wiem jaka wszyscy mieli informacje przed zakupem mieszkania ale twardo mówili że ma być też parking ogolno dostępny na zasadzie kto pierwszy ten lepszy jak narazie wszystko tu jest na odwrót co oni mówią....

ziebulka1982

Postautor: ziebulka1982 » 13 lip 2018, 7:50

Dla mnie z parkowaniem łagodnie mówiąc jest dramat. Nie spotkałam się jeszcze z sytuacją, że nie ma nawet kilku miejsc ogólnodostępnych. Pomijam fakt, że parkowanie pod klatką również jest niedozwolone. Co do straży miejskiej to doszły mnie słuchy, że dzwonią ludzie pracujący w tych firmach, które są za blokiem...ale to w sumie nie ma większego znaczenia kto dzwoni. Póki co to jeszcze połowa mieszkańców się nie wprowadziła a wygląda to już fatalnie!!!!!!

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”