Forum przeznaczone dla przyszłych mieszkańców inwestycji Osiedle Piasta Park w Krakowie, którego budowniczym jest deweloper Wawel Service. Wybór mieszkania, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
Dziwne, bo mieli rusztowanie z przodu i się dało pomalować, z boku też i nie pomalowali. Trochę jak szpital ten nasz blok wygląda, mam nadzieje ze masz rację, ze pomaluja to jeszcze, chociaż technocznie i czasowo to bez sensu...
Witam, Zaciekawił mnie ten temat i by rozwiać swoje wątpliwości zadzwoniłem a raczej to Pan Mateusz M. oddzwonił do mnie. Opowiedziałem mu o zauważonej różnicy kolorów, przeniesionym już rusztowaniu a także o tym że takiego tynku się nie maluję a dodaje się do niego pigment na etapie rozrabiania, pomalowanie go teraz będzie skutkować bardzo słąbą . na czynniki atmosferyczne. Na co Pan Mateusz bardzo się oburzył i powiedział że na chwilę obecną nie będzie udzielał takich informacji, że to wykonawca się ma wywiązać z projektu i na koniec będą go z tego rozliczać. Kończąc rozmowę dodał tylko że w maju na terenie budowy ma stanąć biuro i tam będą udzielać wszystkich wyjaśnień.
Powyższa wizualizacja jest właściwie jedyną, gdzie zachodnia elewacja jest cała biała. Wszystkie pozostałe, czy to na stronie, folderach itd, miały ciemne wstawki. Nie żeby to jakoś przeszkadzało w mieszkaniu, ale szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziony jeśli ma to tak zostać
Zgadza się, jak kupowaliśmy mieszkanie blok był jednakowy z każdej strony, ta wizualizacja pojawiła się później... Miejmy nadzieję, że nie będzie żadnych innych niespodzianek