Mateuszkrk93 pisze:10 kolejnych dni minęło a jak nowych rezerwacji nie było tak nadal nie ma.
Czy myślicie, że będą jakieś promocje na wakacje?
10k z metra? Dobra cena? Np osiedle bonarka ma duże lepsze ceny

Mateuszkrk93 pisze:10 kolejnych dni minęło a jak nowych rezerwacji nie było tak nadal nie ma.
Czy myślicie, że będą jakieś promocje na wakacje?
yyeeoo pisze:Vista to moim zdaniem chyba najsensowniejsza inwestycja Lokum. (...), to Bonarka Living jak dla mnie jest totalną porażką lub jako wynajem dla pracowników, tyle.
JanuszBiznesu pisze:yyeeoo pisze:Vista to moim zdaniem chyba najsensowniejsza inwestycja Lokum. (...), to Bonarka Living jak dla mnie jest totalną porażką lub jako wynajem dla pracowników, tyle.
Uważasz ,że cenowo lepiej przepłacać 25% więcej za Lokum. Patrząc na sprzedaż to lepiej idzie na bonarce
yyeeoo pisze:JanuszBiznesu pisze:yyeeoo pisze:Vista to moim zdaniem chyba najsensowniejsza inwestycja Lokum. (...), to Bonarka Living jak dla mnie jest totalną porażką lub jako wynajem dla pracowników, tyle.
Uważasz ,że cenowo lepiej przepłacać 25% więcej za Lokum. Patrząc na sprzedaż to lepiej idzie na bonarce
Nie mówię, że mieszkanie tam kupuję![]()
Uważam, że niezależnie od ceny i tego czy jest to 20, czy 30 % taniej - jeżeli obie inwestycje ( albo pewnie z 10 różnych inwestycji jak ktoś szuka mieszkania) są w Twoim budżecie, w życiu bym nie kupił mieszkania pod ekspresówką w mieście. Tak samo jak nie kupiłbym mieszkania 25% tańszego w kamienicy, gdzie jest hostel na dole.
Echo nie bez powodu sprzedaje te mieszkania w takich cenach.
Poziom sprzedaży mnie nie interesuje bo nie patrze na to z pułapu dewelopera, tylko racjonalnego normalnego klienta i to nie inwestycyjnego
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 39 gości