Jak jechałem nie tak znowu dawno w tamtych okolicach to już ze 3-4 piętra były
Zreszta na stronie dewelopera jest filmik z kwietnia
youtu.be/qtbYN8vR6do
Viva Piast Kraków od Victoria Dom - nowe mieszkania na Osiedlu Piastow przy wejsciu do SKA 10 min od centrum / opinie
Re: Viva Piast Kraków od Victoria Dom - nowe mieszkania na Osiedlu Piastow przy wejsciu do SKA 10 min od centrum / opini
Ta inwestycja będzie przede wszystkim bardzo blisko obwodnicy, przyszłej pętli i torów kolejowych, stąd pewnie niższe ceny i zainteresowanie.
Re: Viva Piast Kraków od Victoria Dom - nowe mieszkania na Osiedlu Piastow przy wejsciu do SKA 10 min od centrum / opini
Anka098 pisze:Ta inwestycja będzie przede wszystkim bardzo blisko obwodnicy, przyszłej pętli i torów kolejowych, stąd pewnie niższe ceny i zainteresowanie.
A może wynika ona też, z opinii o deweloperze?
Sam brałem pod uwagę tą inwestycję. dopóki nie znalazłem tu na forum opinii o nich z Warszawy...
-
Wiguś pisze:Anka098 pisze:Ta inwestycja będzie przede wszystkim bardzo blisko obwodnicy, przyszłej pętli i torów kolejowych, stąd pewnie niższe ceny i zainteresowanie.
A może wynika ona też, z opinii o deweloperze?
Sam brałem pod uwagę tą inwestycję. dopóki nie znalazłem tu na forum opinii o nich z Warszawy...
Nasi deweloperzy wcale niestety nie są lepsi ;/
@domikr94
Ja tez sie zastanawiam inwestycyjnie, wizulaizacja mi sie podoba, ladne duze okna sa w mieszkaniu polaczenie tez jest ok z tego co mowia bedzie to bardzo dobry punkt komunikacyjny i ceny napewno podskocza tu o 2 k w gore za metr. Daj prosze znac czy sie zdecydowales na zakup i co sadzisz o inwestycji?
Ja tez sie zastanawiam inwestycyjnie, wizulaizacja mi sie podoba, ladne duze okna sa w mieszkaniu polaczenie tez jest ok z tego co mowia bedzie to bardzo dobry punkt komunikacyjny i ceny napewno podskocza tu o 2 k w gore za metr. Daj prosze znac czy sie zdecydowales na zakup i co sadzisz o inwestycji?
Jaki tam jest system wentylacji? Pompa ciepla i rekuperacja jest? Jakie zuzycie energii? EP ile bedzie wynosiło?
pozdro pisze:Jaki tam jest system wentylacji? Pompa ciepla i rekuperacja jest? Jakie zuzycie energii? EP ile bedzie wynosiło?
Co Ty masz z tymi pompami ciepła i rekuperacją w blokach

Dziwie sie ludziom ze podpisywac umowe deweloper ska na mieszkanie dla ktorego nie maja pdanego w i mowie wspolczynnika EP. to jak kupowanie kota w worku.
Ja mysle nad kupnem wydaje mi się jedna z lepszych inwestycji w tej cenie, wygląd budynku tez jest zaprojektowany wizualnie na wyższym poziomie. Glowny wykonawca jest bardzo znany. Co uważam za plus , dodatkowo jest parking podziemny. Może ktoś inny sie wypowie co kupil tu mieszkanie badz zamierza? DOMBUD naprzeciwko ma niższe ceny aczkolwiek uważam że warto dac wiecej nawet dla samego wyglądu budynku i okien nowczesniejsztch.
Zostało jedno większe mieszkanie wychodzi 7tys za metr, ale zastanawiam się czy jednak cena vs lokalizacja nie idą w parze i lepiej dopłacić.. Aczkolwiek dawno takich cen w Krakowie w miejscu gdzie są usługi na miejscu wydaje się dobrym rozwiązaniem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”