krotek pisze:Rak pisze:krotek pisze:Piękne, dzięki - niestety poza moim budżetem wszystkie trzypokojowe
Jesli cena 10k faktycznie za metra tam jest i sie podoba i jest wiecej ukladow jak zobaczylem przypadkiem jakies naprawde dobre to miejse akurat ok to rezerwuj a potem mysl serio najwyzej zrezgynujesz po tygodniu , zrogbisz przymiarke.. za 8 to juz tylko czesc bagrow czy pogorze duchackie itp.
Ja od 2018 jak zarezerwowalem swoje 3 pokojowe to zyje juz w cenach 9-10 jako minium za cos w czym chce mieszkac. niestety juz jset 3 lata pozniej a moja placa ta sama.
Po 10,5k są trzypokojowe z 3 metrowym balkonem. Cokolwiek sensowniejszego dużo dużo drożej i poza moim budżetem. Szkoda czasu, bo gdzie jeszcze garaz i komorka
Gdzie wyszukujesz nowe inwestycje?
to dobre ceny jesli reszta jest dobra.
Wszedzie, zalamka bo kilkanascie "inwestycji" widzialem mysle w stanie swiezym gdzie ledwie bylo kilka rezerwacji ale nic mi nie pasilo budzetowo albo wielkosciowo czy ukladowo.
Raz podpisywalem rezerwacje jako pierwszy i widzialem wszytkie mieszkania wolne i.. zrezygnowalem na rzecz innego przypadkiem znalezionego na targach (gdzie juz polowa najlepszych byla wzieta jak zwykle) i w nim jestem. upor pomaga ale zjada duzo czasu i pomaga tylko przy duzym szczesciu. Jak cos jest dobre to trzeba to docenic i nie puszczac