Jeszcze kwestia odpowiedniej kolorystyki, zobaczcie - meblator.pl
Akurat koncepcja z tym związane są różne - powinno być w miarę estetycznie i atrakcyjnie.
Nie rzucajcie się na kolory mocno rzucające się w oczy i kontrasty - to nie mój klimat.
Totalnie mój.
5 cech dobrze wykończonego mieszkania
-
Re: 5 cech dobrze wykończonego mieszkania
Aaaa
Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 18:12 przez kunegunda szybka, łącznie zmieniany 1 raz.
kotu pisze:Jeszcze kwestia odpowiedniej kolorystyki, zobaczcie - meblator.pl
Akurat koncepcja z tym związane są różne - powinno być w miarę estetycznie i atrakcyjnie.
Nie rzucajcie się na kolory mocno rzucające się w oczy i kontrasty - to nie mój klimat.
Totalnie mój.
A Thermomix gdzie? Bez tego to bida kuchnia XD
Całe szczęście, że teraz już wystarczy nie mieć tv aby się nie łapać na te wymagania. Uff! 
Tyle, że to już wyposażenie a nie wykończenie..

Tyle, że to już wyposażenie a nie wykończenie..

-
Aaaa
Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 18:12 przez kunegunda szybka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Aaaa
Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 18:13 przez kunegunda szybka, łącznie zmieniany 4 razy.
-
kunegunda szybka pisze:Raczku nie wydaje mi się, żebyś spełniał chociaż jeden warunek. Wykończyłeś mieszkanie po taniości metodą pod wynajem, wiec teraz miej pretensje do siebie
Zastanówcie się czy chcecie umieścić na liście skórzany fotel kinowy do wieczornych seansów filmowych?
Tego typu fotele to dla mnie kompletna tandeta, pasujące jedynie do amerykańskich "man cave", a nie europejskich mieszkań.
-
Zamykam wątek! Wpisy są moją własnością intelektualna, dlatego je usunęłam!
Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 18:15 przez kunegunda szybka, łącznie zmieniany 1 raz.
PatrykTrav pisze:Tego typu fotele to dla mnie kompletna tandeta, pasujące jedynie do amerykańskich "man cave", a nie europejskich mieszkań.
Widziałem podobne w centrum handlowym, wrzucasz monetę i masz masaż... Ale kto co lubi

kunegunda szybka pisze:Zamykam wątek! Wpisy są moją własnością intelektualna, dlatego je usunęłam!
Super ! Być może teraz pojawią się tu sensowne wpisy i pytania normalnych ludzi

Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 18:34 przez Rak, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”