Czy orientuje sie ktos kiedy beda możliwe wizyty na budowie? Wnioskował juz ktos o rzuty techniczne?
Ostatnio wersja Pan z Lokum twierdziła, ze po" Majowce" będzie juz można obejrzeć inwestycje.
Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Re: Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Od Pani zajmującej się tą kwestią :
Panie ... będzie Pan miał możliwość wejścia na inwestycje raz.dlatego bardzo proszę się zastanowić czy teraz wchodzimy czy jak stan zaawansowania będzie większy.na klatce ...nie ma jeszcze tynkow i są wylewane posadzki.proponuje jeszcze chwilkę się wstrzymać z wizytą.pozdrawiam

Panie ... będzie Pan miał możliwość wejścia na inwestycje raz.dlatego bardzo proszę się zastanowić czy teraz wchodzimy czy jak stan zaawansowania będzie większy.na klatce ...nie ma jeszcze tynkow i są wylewane posadzki.proponuje jeszcze chwilkę się wstrzymać z wizytą.pozdrawiam

Czyli jest limit oględzin własnego lokum? 

Generalnie więksi deweloperzy ( np Echo) nie wpuszczają w ogóle na budowy przed odbiorami - kwestie bezpieczeństwa
Akurat to dobra sprawa, że można wejść u nich nawet raz jeszcze przed odbiorami - też im się nie dziwię podejścia, jakby każdy łaził po 10 razy to non stop by robili tam piesze pielgrzymki.

Akurat to dobra sprawa, że można wejść u nich nawet raz jeszcze przed odbiorami - też im się nie dziwię podejścia, jakby każdy łaził po 10 razy to non stop by robili tam piesze pielgrzymki.
Miyashi pisze:Czy orientuje sie ktos kiedy beda możliwe wizyty na budowie? Wnioskował juz ktos o rzuty techniczne?
Ostatnio wersja Pan z Lokum twierdziła, ze po" Majowce" będzie juz można obejrzeć inwestycje.
Tak, ja juz mam rzuty. Dostałem na maila.
Cisza w temacie a chyba mieszkania tez sie nie sprzedają bo jak wchodze co jakis czas na stronę to mam wrażenie, ze nic sie sprzedało od miesiąca.
-
A ja mam wrażenie że cisza bo się wszystko sensowne sprzedało ;p
Miyashi pisze:Cisza w temacie a chyba mieszkania tez sie nie sprzedają bo jak wchodze co jakis czas na stronę to mam wrażenie, ze nic sie sprzedało od miesiąca.
Według danych z księgi wieczystej w czerwcu podpisano 9 umów deweloperskich, w maju 13.
Co nie zmienia faktu, ze dane na stronie nie sa aktualizowane albo zostały uwzględnione wcześniej - po podpisaniu umowy rezerwacyjnej.
Wielu deweloperów nie aktualizuje na bieżąco stron z ofertą z różnych względów. Każda firma ma swoje podejście.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”