Wysokość czynszu za mieszkania na osiedlu Piasta Towers Kraków (Inter-Bud)
Wysokość czynszu za mieszkania na osiedlu Piasta Towers Kraków (Inter-Bud)
Przymierzałem się tam do kupna ale jak mi wyliczył nic nie wiedzący pracownik biura sprzedaży czynsz 650zł za 50m2 i 4os.uciekłem i wybrałem piasta park
Re: Wysokość czynszu za mieszkania na osiedlu Piasta Towers Kraków (Inter-Bud)
Jeśli chodzi o wysokość czynszu na osiedlu Piasta Towers w Krakowie od Inter-Bud, to może ktoś weryfikował podane wyżej informacje
Jeśli faktycznie miałoby tyle wychodzić, to jednak sporo, orientuje się ktoś może za co to
Rozumiem, że w bloku / na osiedlu nie będzie ochrony, albo innych wodotrysków, które by to uzasadniały. No chyba, że są w tym wszystkim już zawarte są wszystkie zaliczki, czyli np. po 2-3 m3 ciepłej i zimnej wody i centralne ogrzewanie mieszkań 

Witam,
Nam Pani wyliczyła za 51m około 500zł ale w tym jest już woda, śmieci, ogrzewanie, monitoring, remontówka, utrzymanie czystości, miejsce postojowe itd. Z tego co pamiętam to jedynie dodatkowo dochodzi prąd.
Ale z tego co mi znajomi mówią, którzy kupili mieszkania w innych lokalizacjach i od innych deweloperów to też płacą za podobny metraż podobnie jak tu.
Nam Pani wyliczyła za 51m około 500zł ale w tym jest już woda, śmieci, ogrzewanie, monitoring, remontówka, utrzymanie czystości, miejsce postojowe itd. Z tego co pamiętam to jedynie dodatkowo dochodzi prąd.
Ale z tego co mi znajomi mówią, którzy kupili mieszkania w innych lokalizacjach i od innych deweloperów to też płacą za podobny metraż podobnie jak tu.
znajomi za 68 mkw placa 450 zl w tym wszystkie zaliczki.
Jakub pisze:znajomi za 68 mkw placa 450 zl w tym wszystkie zaliczki.
Ale gdzie tyle płacą?
Myślę że to normalne że do czasu ustanowienia własnej spółdzielni stawki czynszowe mogą być trochę zawyżone. Jednak to dopiero mieszkańcom zależy na niskich opłatach a nie samemu deweloperowi
Jakub pisze:znajomi za 68 mkw placa 450 zl w tym wszystkie zaliczki.
Ja aktualnie wynajmuję mieszkanie o zblizonym metrazu w czyzynach i czynsz wynosi ok 450 z garazem.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”