U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Mar G

Re: U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji

Postautor: Mar G » 10 lip 2021, 18:24

Ogólnie dostrzegam w wielu wypowiedziach brak znajomości okolicy i planów ich dotyczących.

Co do stadniny - jest ona praktycznie za płotem, a na terenie gdzie budują etap 2 Eko były padoki i jeden z placów treningowych.

Rak

Postautor: Rak » 10 lip 2021, 18:50

Była stadnina a ble padok (bo konie oglądam tylko i mylę stadninę z padokiem..) przy Bryksym kiedyś od zachodu widoczna tuż przy Buszka.

A teraz pol serio..

To teraz się przestraszyłem skoro wszystko to co piekne wokoło znika i ekopark to zabudowuje..to z pierwszego prestizowego zdjęcia błonia też zabudują ekoparkiem i one również prestiżowo znikną?

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać to przez ten prestiż bijący z komentarzy osoby nim przesiąkniętej on tak mocno zawraca w głowach.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2021, 20:55 przez Rak, łącznie zmieniany 1 raz.

drzewo_z_betonu

Postautor: drzewo_z_betonu » 10 lip 2021, 19:03

Rak pisze:Była stadnina przy Bryksym kiedyś od zachodu widoczna tuż przy Buszka.

A teraz pol serio..

To teraz się przestraszyłem skoro wszystko to co piekne wokoło znika i ekopark to zabudowuje..to z pierwszego prestizowego zdjęcia błonia też zabudują ekoparkiem i one również prestiżowo znikną?

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać to przez ten prestiż bijący z komentarzy osoby nim przesiąkniętej on tak mocno zawraca w głowach.

Pół żartem, pół serio... ale już takie akcje były :o

infoarchitekta.pl/artykuly:14-ciekawostki:274-ekolodzy-uratowali-lasek-wolski.html

Mar G

Postautor: Mar G » 10 lip 2021, 20:36

Rak pisze:Była stadnina przy Bryksym kiedyś od zachodu widoczna tuż przy Buszka.

A teraz pol serio..

Ty faktycznie jeździsz tymi wałami Rudawy ? ... mam wątpliwość, bo jeżdząc w istocie widziałbyś wejście do stadniny - od zawsze - od strony Mydlnickiej.
Przy Małych Błoniach były tylko 2 padoki.
Stadnina jest i ma się dobrze.

Nie generuj fejków.

Rak

Postautor: Rak » 10 lip 2021, 20:39

Przy mostku są konie o te chodzi ?

Nie kumam jaki fejk wygenerowałem ?

Edit aaa ok

Użyłem może niepoprawnie słowa stadnina tam gdzie b padok tylko przy Bryksym. No to stadninę zamieniłem na padok. Kwesta słowa.

Na koniach to 2x w życiu wsiadłem to sorry nie znam się.

Mar G

Postautor: Mar G » 10 lip 2021, 20:44

Rak pisze:Przy mostku są konie o te chodzi ?

Nie kumam jaki fejk wygenerowałem ?

Edit aaa ok

Użyłem może niepoprawnie słowa stadnina tam gdzie b padok tylko przy Bryksym. No to stadninę zamieniłem na padok. Kwesta słowa.

Na koniach to 2x w życiu wsiadłem to sorry nie znam się.

OK w takim razie. tylko nieporozumienie.
ważne, że dla osób kochających te zwierzęta a zwłaszcza młodzieży - dostęp do tej pasji jest aktualny nieopodal i na niezłym poziomie

Rak

Postautor: Rak » 10 lip 2021, 22:40

Ojej Przybyszewskiego eko już się nie łapie na viewtopic.php?f=14&t=12102 gdyż miewa pręty miast szklanych balkonów a takie są wymagania przecież eksperta od prestiżu. Ale może je zaraz zmieni ? Upatruję w tym nadziei :lol:

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 10 lip 2021, 23:04

O co ci się rozchodzi? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisz na temat albo nie pisz wcale :/

Rak

Postautor: Rak » 10 lip 2021, 23:11

kunegunda szybka pisze:O co ci się rozchodzi? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisz na temat albo nie pisz wcale :/

Co tam już z 9 cech się zrobiło 8 po moim poście i nie ma wymogu szklanych balkonów bo inne są passé jak to opisałaś :lol: wcześniej. Cieszy mnie, że Ci pomogłem. Dodaj znowu inne wymaganie aby było z powrotem 9. Smuci, że nawet ekoparku na własne oczy nie widziałaś :mrgreen:

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 10 lip 2021, 23:40

Rak pisze:
kunegunda szybka pisze:O co ci się rozchodzi? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisz na temat albo nie pisz wcale :/

Co tam już z 9 cech się zrobiło 8 po moim poście i nie ma wymogu szklanych balkonów bo inne są passé jak to opisałaś :lol: wcześniej. Cieszy mnie, że Ci pomogłem. Dodaj znowu inne wymaganie aby było z powrotem 9. Smuci, że nawet ekoparku na własne oczy nie widziałaś :mrgreen:

Zgłosiłam cię, bo ewidentne nie umiesz się zachować :roll:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”