Wie ktos kiedy beda oddawac klucze do budynku B2? Do firmy Krakoin nie da sie dodzwonic a ekipa remontowa chce wiedziec orientacyjnie kiedy to nastapi.W przeciwnym wypadku wezma zlecenie od innego klienta a ja zostanie z niczym..

Rak pisze:Przynajmniej widokowo jak mało gdzie. Można zachody słońca oglądać ? A stop pytanie czy te wysokie stare bloki nie zasłonią?
michal1984 pisze:Rak pisze:Przynajmniej widokowo jak mało gdzie. Można zachody słońca oglądać ? A stop pytanie czy te wysokie stare bloki nie zasłonią?
Raczej nic nie oglądnie się od strony zachodniej, bo wieżowce są potężne dokładnie przed tym blokiem. Najgorsze, że stoją dokładnie 2 więc widoku na Łagewniki się nie zobaczy. Cena zabójcza jak na tą okolicę, bliżej centrum Lokum Vista z cenami o minimum 1000 zł mniejszymi za m2, układy tam też mają moim zdaniem na większych mieszkaniach lepsze. Nie sądziłem, że cena przekroczy tu 8500 zł/m2 , najlepsze ,że mieszkania mają bardzo małe balkony, oszczędność aż bije po oczach. Może taki rynek teraz, albo ja jestem za bardzo wybredny mając 2 duże balkony w swoim mieszkaniu i szukam czegoś podobnego tylko większego o jeden pokój.
michal1984 pisze:Rak pisze:Przynajmniej widokowo jak mało gdzie. Można zachody słońca oglądać ? A stop pytanie czy te wysokie stare bloki nie zasłonią?
Raczej nic nie oglądnie się od strony zachodniej, bo wieżowce są potężne dokładnie przed tym blokiem. Najgorsze, że stoją dokładnie 2 więc widoku na Łagewniki się nie zobaczy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości