Fort Natura Kraków (Wybickiego 5) / deweloper Frax-Bud - opinie na forum
Fort Natura Kraków (Wybickiego 5) / deweloper Frax-Bud - opinie na forum
Szanowni, kilka dni temu ruszyła inwestycja krakowskiego dewelopera FraxBud przy ul. Wybickiego, ciekawe ile bloków zmieszczą i jak będzie wyglądał odbudowany fort.
-
Re: Wybickiego Kraków / deweloper Frax-Bud - opinie na forum
To nie może być prawda, forumowi eksperci pisali, że nowe inwestycje tylko na obrzeżach już będą powstawać
Swoją drogą sam jestem ciekawy jaką formę to będzie miało.

Re: Fort Natura Kraków (Wybickiego 5) / deweloper Frax-Bud - opinie na forum
Antek1984 pisze:Szanowni, kilka dni temu ruszyła inwestycja krakowskiego dewelopera FraxBud przy ul. Wybickiego, ciekawe ile bloków zmieszczą i jak będzie wyglądał odbudowany fort.
A znasz może więcej szczegółów, w którym to dokładnie miejscu budują? Masz może jakieś zdjęcia?
Znalazłam ich PNB. Obszar zaznaczony na czerwono. Tyle z opisu wiadomo: Budowa zespołu budynków mieszkalnych, wielorodzinnych, z usługami w parterze jednego z nich, z garażami podziemnymi, wewnętrznymi instalacjami: wodociągową, kanalizacji sanitarnej i opadowej, w tym odcinkami poza budynkami i zbiornikami retencyjnymi, centralnego ogrzewania, wentylacji mechanicznej i klimatyzacji, elektrycznymi, w tym słaboprądowymi, oświetleniem terenu i agregatem prądotwórczym oraz wiatami śmietnikowymi i wewnętrznym układem drogowym, w tym zjazdem z drogi na działce nr 359/6, pochylniami zjazdowymi do garaży podziemnych i ciągami pieszymi, a także odbudowa i rekonstrukcja bloku koszarowego dla funkcji usługowej wraz z aranżacją zieleni, a także likwidacja fragmentów nieczynnych, wewnętrznych instalacji: kanalizacji opadowej i elektrycznej nn wraz ze słupami oświetleniowymi oraz fragmentów wewnętrznej drogi i ogrodzenia, a także dwóch parterowych budynków gospodarczych
- Załączniki
-
- C6A62D6B-D50E-4D63-AA3E-72AFFD72B8C7.png (86.93 KiB) Przejrzano 17495 razy
Solidnie to wygląda, ciekawe czy wytną drzewa od Wybickiego. Dzięki za mapkę i szczegółowy opis.
Też widziałem, że coś zaczyna się dziać na tej działce. Czy ktoś ma jakieś opinie na temat Fraxbudu ?
Widziałem osobiście inną inwestycje Antracity (ten sam deweloper) i wydaje mi się, że jakość wykonania pozostawia sporo do życzenia.
Widziałem osobiście inną inwestycje Antracity (ten sam deweloper) i wydaje mi się, że jakość wykonania pozostawia sporo do życzenia.
-
Mateuszkrk93 pisze:To nie może być prawda, forumowi eksperci pisali, że nowe inwestycje tylko na obrzeżach już będą powstawać![]()
Widziałeś ceny?
Scream2 pisze:Też widziałem, że coś zaczyna się dziać na tej działce. Czy ktoś ma jakieś opinie na temat Fraxbudu ?
warto odwiedzić matecznik Frax-B - czyli rejon Obozowej. 4 inwestycje z bliska zobaczyć. i wyrobić sobie opinię o jakości . ja bym nie kupił u nich
- Załączniki
-
- Franek_bud.jpg (121.3 KiB) Przejrzano 17326 razy

Re: Wybickiego Kraków / deweloper Frax-Bud - opinie na forum
Po drugiej stronie Noho ma na wiosnę ruszyć więc mkze Frax się postara i siary nie będzie. Kiepskie budowy raczej nie cieszą się powodzeniem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”