[Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
Re: [Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
Ktoś ma informację dlaczego wszystkie balkony zostały wykończone płytkami? Niektóre miały być pokryte żywicą .
Re: [Bud. B] Kiedy planowane są odbiory mieszkań od dewelopera na os. Bonarka Living w Krakowie
Płytki? U nas i w większości miała być surowa płyta żelbetowa, tylko część balkonów miała być pokryta żywicą.
-
Pokryte żywicą miały być tylko i wyłącznie balkony "współdzielone" czyli te z przepierzeniami. Są na nich płytki, zamiast żywicy.
Od dewelopera dowiedziałem się tylko, że była zmiana. Z mojego punktu widzenia lepsza była żywica, aczkolwiek nic już nie zmienimy w tej kwestii.
Od dewelopera dowiedziałem się tylko, że była zmiana. Z mojego punktu widzenia lepsza była żywica, aczkolwiek nic już nie zmienimy w tej kwestii.
Moi mili, na balkonach są płyty tarasowe. Rozwiązanie na które przechodzą deweloperzy/GW od jakiegoś czasu. Wiem bo działam z wieloma GW w tej sprawie i wykonuje im obróbki do takowych tarasów/balkonów.
Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”