Klitsch.K.O pisze:To też podpytaj, bo ominął mnie taki wynalazek, jak zamki magnetyczne. Warto zakładać? Jest to coś warte?
ok. dzięki
obejrzę je w najbliższym czasie naocznie i zagadnę i o to. nie słyszałem dotąd.
Klitsch.K.O pisze:To też podpytaj, bo ominął mnie taki wynalazek, jak zamki magnetyczne. Warto zakładać? Jest to coś warte?
Sakowich pisze:Zamki mangetyczne mam i polecam. Wyglądają estetycznie. Główną ich zaletą jest właśnie kwestia estetyczna. A w drzwiach licowanych z ościeżnicą (bezprzylgowych) są obowiązkowe.
Mar G pisze:Sakowich pisze:Zamki mangetyczne mam i polecam. Wyglądają estetycznie. Główną ich zaletą jest właśnie kwestia estetyczna. A w drzwiach licowanych z ościeżnicą (bezprzylgowych) są obowiązkowe.
my mówimy o drzwiach czy o panelach ?
nanu pisze:Mar G pisze:Sakowich pisze:Zamki mangetyczne mam i polecam. Wyglądają estetycznie. Główną ich zaletą jest właśnie kwestia estetyczna. A w drzwiach licowanych z ościeżnicą (bezprzylgowych) są obowiązkowe.
my mówimy o drzwiach czy o panelach ?
Raczej chodzi o drzwi, bo nie słyszałam żeby w panelach były zamki magnetyczne....
asander pisze:rydler32 pisze:3-3,5k od metra licz
rydler32 pisze:asander pisze:rydler32 pisze:3-3,5k od metra licz
no to jestem ciekaw ile Ci wyjdzie, podlicz też czas jaki CI to zajęło aby policzyć ile komuś musiałbyś zapłacić.
Ciekaw jestem ile wyjdzie od metra.
te 3-3.5k to już wszystko razem z AGD, meblami, architektem.
kozel pisze:no właśnie tak po krotce:
- ile teraz wykończenie łazienki, średni standard ?
- kuchnia same meble do zabudowy za 1mb (bez AGD) , średni standard ?
Rzucajcie ceny albo zakresy ceny, jakieś przykłady
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości