Mam nadzieję że nie kupiliście mieszkania w tych inwestycjach

rmf24.pl/fakty/polska/news-patodeweloperka-krakowianie-wybiora-najwieksze-architektonic,nId,5774530#crp_state=1
ralf pisze:Patodeweloperka. Krakowianie wybiorą największe architektoniczne buble.
rmf24.pl/fakty/polska/news-patodeweloperka-krakowianie-wybiora-najwieksze-architektonic,nId,5774530#crp_state=1
ralf pisze:Patodeweloperka. Krakowianie wybiorą największe architektoniczne buble.
okobakacz pisze:ralf pisze:Patodeweloperka. Krakowianie wybiorą największe architektoniczne buble.
chetnie bym przytulil ktores z tych na liscie. Bo to ze jest wysoko - ale na lea, albo ze komus sie kojarzy z hongkong (stanczyka) to moze byc plus ;p
twroca ankiety nie podobaja sie miejsca rodzinne, mysle ze kazdy kto ma dwa samochody w rodzinie by takie kupil, jakby mial mozliwosc.
Caly tam artykul to jest cytowanie "autorow ankiety". Moze niedlugo beda artykuly gdzie za zrodlo podadza komentarze ekspertow na forum budujesie.pl
ziomek_szuka pisze:Moim zadaniem cene do jakości "wygrywa" Kościuszki 47
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości