Nowe pustostany w Krakowie / gotowe bloki z pustymi mieszkanimi lub małą liczbą mieszkańców

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Bartab

Re: Nowe pustostany w Krakowie / gotowe bloki z pustymi mieszkanimi lub małą liczbą mieszkańców

Postautor: Bartab » 20 sty 2022, 0:25

Użytkownik123 pisze:
MarcinJ pisze:
Użytkownik123 pisze:Przechodziłem ostatnio obok nowego bloku a tam puściutko. Właściwie w jednym lokalu było zapalone światło.

A gdzie ten blok? No i już mieszkania oddane mieszkańcom, czy czeka na wszystkie pozwolenia na użytkowanie dopiero?

Blok jest zlokalizowany przy ulicy przewóz. Ktoś już tam mieszka, dlatego zakładam, że został udostępniony mieszkańcom. Podobna sytuacja jest w lokum salsa i zabłocie concept house natomiast nie wiem, czy w przypadku tych inwestycji zostało już wydane pozwolenie na użytkowanie a lokale są dostępne dla mieszkańców.

W tych wszystkich budynkach odbiory mieszkań zaczęły się na przełomie roku, ludzie dopiero zaczynają wykańczać mieszkania więc raczej ciężko nazwać to pustostanami :)

timmons

Re: Nowe pustostany w Krakowie / gotowe bloki z pustymi mieszkanimi lub małą liczbą mieszkańców

Postautor: timmons » 20 sty 2022, 11:21

Użytkownik123 pisze:Blok jest zlokalizowany przy ulicy przewóz. Ktoś już tam mieszka, dlatego zakładam, że został udostępniony mieszkańcom. Podobna sytuacja jest w lokum salsa i zabłocie concept house natomiast nie wiem, czy w przypadku tych inwestycji zostało już wydane pozwolenie na użytkowanie a lokale są dostępne dla mieszkańców.

Salsa została niedawno przekazana. Każda jednostka wokół mojego szczyt, dołu, wszystkich boków jest odnawiana.

Myślę, że sprzedano około 80% jednostek.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”