Zakątek Dąbie Kraków od dewelopera Atal - opinie na forum
Re: Zakątek Dąbie Kraków od dewelopera Atal - opinie na forum
Już się wszyscy napaśli ?? zostały najgorsze układy
Blisko siebie upatrzyłem dwie inwestycje które mam wstępnie zarezerwowane.
Mieszkanie nie na wynajem ale dla młodego małżeństwa z dzieckiem czyli Byksy Saska i Zakątek.
Na zakątku nie można zakupić drugiego miejsca parkingowego to minus.I to mnie martwi.Na Bryksy jest wszystko ale dalej.. no i nie ma bulwarów na spacery..
jak myslicie
Mieszkanie nie na wynajem ale dla młodego małżeństwa z dzieckiem czyli Byksy Saska i Zakątek.
Na zakątku nie można zakupić drugiego miejsca parkingowego to minus.I to mnie martwi.Na Bryksy jest wszystko ale dalej.. no i nie ma bulwarów na spacery..
jak myslicie
Nie można dwóch miejsc? A jaka wielkość mieszkania?
Czy ktoś wie kiedy zaczną podpisywać umowy deweloperskie?
Czy ktoś wie kiedy zaczną podpisywać umowy deweloperskie?
jedno miejsce do mieszkania 3 pokojowego niestety.
a umowa to pod koniec roku bo tam pozwolenie jest zaskarżone i czekają aby podpisywać umowy deweloperskie
a umowa to pod koniec roku bo tam pozwolenie jest zaskarżone i czekają aby podpisywać umowy deweloperskie
Tak, ale w umowie rezerwacyjnej jest ze maja zacząć podpisywać od początku października.
Witam,
czy ktoś ma jakąś informacje jak status podpisywania umów deweloperskich?
tomekl007 pisze:Witam,
Udało Ci się może coś dowiedzieć więcej ? Czy podobna sytuacja nie miała miejsca w Residence III na Zabłociu. Jak to się tam skończyło ? Wiesz może już jaki jest horyzont czasowy jeśli chodzi o rozpoczęcie podpisywania umów deweloperskich ?

przy Bryksy masz Bagry i niedaleko tez Staw Plaszowski który niedługo ma zostać zagospodarowanymisiu_97 pisze:.Na Bryksy jest wszystko ale dalej.. no i nie ma bulwarów na spacery..
jak myslicie
Budowa idzie im bardzo szybko.

Od strony poprzedniego etapu osiedla Atalu przy ul. Bajecznej nawet nie jest tak źle z miejscem.

Mam wrażenie, że mniej go jest do strony połnocnej, tam, gdzie stoi ten biały blok wybudowany też nie tak dawno.

Ogólnie, trzeba przyznać, że całkiem się uwijają.

Od strony poprzedniego etapu osiedla Atalu przy ul. Bajecznej nawet nie jest tak źle z miejscem.

Mam wrażenie, że mniej go jest do strony połnocnej, tam, gdzie stoi ten biały blok wybudowany też nie tak dawno.

Ogólnie, trzeba przyznać, że całkiem się uwijają.
Na stronie zwolniło się kilka mieszkań z ciekawymi układami 

Ostatnio zmieniony 09 mar 2022, 18:56 przez wypusiany, łącznie zmieniany 3 razy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”