tadam123 pisze:Pytał ktoś ostatnio Dom-Bud jakie jest aktualne opóźnienie i kiedy planują oddać budynek?
Optymistyczny scenariusz przewiduje miesiąc opóźnienia.
tadam123 pisze:Pytał ktoś ostatnio Dom-Bud jakie jest aktualne opóźnienie i kiedy planują oddać budynek?
XyzAPP pisze:Pytałem w biurze, na ten moment opóźnienie to około 2 miesiące.
tadam123 pisze:XyzAPP pisze:Pytałem w biurze, na ten moment opóźnienie to około 2 miesiące.
Podali jakiś powód?
XyzAPP pisze:Pytałem w biurze, na ten moment opóźnienie to około 2 miesiące.
Ulina pisze:My rzutem na taśmę bierzemy kredyt do końca marca, jako że od 1.kwietnia zdolność spada o połowę. Nie wiem kto będzie te mieszkania kupowałoby wystarczyło im kasy na dokończenie budowy teraz sie martwię. Od stycznia sprzedali w etapie drugim raptem chyba 3 mieszkania. Etap drugi ma zakończenie prac w maju 2023 i wtedy mogą dać już klucze, a przeniesienie własności do listopada chyba.
Załączam zdjecie od hotelu system od strony drugiego etapu. Sprawdzalismy jak ze słońcem będzierobione kilka dni temu.
Ulina pisze:My rzutem na taśmę bierzemy kredyt do końca marca, jako że od 1.kwietnia zdolność spada o połowę. Nie wiem kto będzie te mieszkania kupowałoby wystarczyło im kasy na dokończenie budowy teraz sie martwię. Od stycznia sprzedali w etapie drugim raptem chyba 3 mieszkania. Etap drugi ma zakończenie prac w maju 2023 i wtedy mogą dać już klucze, a przeniesienie własności do listopada chyba.
Załączam zdjecie od hotelu system od strony drugiego etapu. Sprawdzalismy jak ze słońcem będzierobione kilka dni temu.
Venya97 pisze:Ulina pisze:My rzutem na taśmę bierzemy kredyt do końca marca, jako że od 1.kwietnia zdolność spada o połowę. Nie wiem kto będzie te mieszkania kupowałoby wystarczyło im kasy na dokończenie budowy teraz sie martwię. Od stycznia sprzedali w etapie drugim raptem chyba 3 mieszkania. Etap drugi ma zakończenie prac w maju 2023 i wtedy mogą dać już klucze, a przeniesienie własności do listopada chyba.
I jak ze słońcem od strony hotelu? Interesuje mnie 1 etap czy zwróciliście uwagę na te mieszkania z drugiej strony?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], gramLokciem, NeVeS i 38 gości