Ostatnio pojawiła się ciekawa inwestycja
Grzybkowska 37
grzybowska37.pl
W sumie centrum, 21k/metr. w Krakowie w centrum chodzą po 30k/metr.
Mnie się nie podoba smog w okolicy, co uważacie?
Grzybkowska 37 Warszawa - deweloper Matexi - opinie na forum
-
Re: Grzybkowska 37 Warszawa - deweloper Matexi - opinie na forum
kaczydziobek pisze:W sumie centrum, 21k/metr. w Krakowie w centrum chodzą po 30k/metr.
Mnie się nie podoba smog w okolicy, co uważacie?
Z smogiem w Warszawie, to chyba jednak jest nieco inaczej niż w Krakowie. Tam jest równina, może jak gorzej, jak dłużej nie wieje, ale to chyba nie są częste przypadki, generalnie pod względem smogu do Krakowa, to tu nie ma startu moim zdaniem.
-
Metro + pociąg blisko.
700k za 1 pokojowe.
Ja korzystam z map airly
airly.org/map/pl/#52.236885,20.994392,i86924
Parę dni temu patrzyłem i właśnie tam w Warszawie był jakiś większy.
np. dziś (16.03.2022) to większy w Warszawie niż Krakowie. W Krakowie pieców w starych kamienicach zakazali parę lat temu i z 300 spadło na 50-150.
700k za 1 pokojowe.
Ja korzystam z map airly
airly.org/map/pl/#52.236885,20.994392,i86924
Parę dni temu patrzyłem i właśnie tam w Warszawie był jakiś większy.
np. dziś (16.03.2022) to większy w Warszawie niż Krakowie. W Krakowie pieców w starych kamienicach zakazali parę lat temu i z 300 spadło na 50-150.
-
Mnie to tylko zastanawia czemu w Warszawie na Ochocie są takie ceny jak na tej Grzybkowskiej 37
np. to chodzi po 19k/metr -21k/metr
pauzaochota.pl/oferta/mieszkania-pauza
Wydaje mi się, że tym dalej od centrum to zwykle powinno spadać.
np. to chodzi po 19k/metr -21k/metr
pauzaochota.pl/oferta/mieszkania-pauza
Wydaje mi się, że tym dalej od centrum to zwykle powinno spadać.
-
https://www.medonet.pl/zdrowie/wiadomos ... 75636.html
Aż cztery polskie miasta znalazły się dzisiaj w pierwszej dziesiątce rankingu miejscowości z największym smogiem. Są to: Warszawa i Poznań (dwa czołowe miejsca), Wrocław (miejsce szóste) oraz Kraków (pozycja dziewiąta). Indeks USA AQI przekraczał tam 160, co oznacza "niezdrowe warunki". Dla porównania, o dobrej jakości powietrza mówimy wówczas, gdy nie przekracza on 50 jednostek.
Aż cztery polskie miasta znalazły się dzisiaj w pierwszej dziesiątce rankingu miejscowości z największym smogiem. Są to: Warszawa i Poznań (dwa czołowe miejsca), Wrocław (miejsce szóste) oraz Kraków (pozycja dziewiąta). Indeks USA AQI przekraczał tam 160, co oznacza "niezdrowe warunki". Dla porównania, o dobrej jakości powietrza mówimy wówczas, gdy nie przekracza on 50 jednostek.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”