mawat.pl/inwestycje/apartamenty-gusta-etap-ii
strona działa normalnie...
oferta wg mnie tylko "pod siebie" dla rodzin / singli. kompletnie nie nadaje się na wynajem
Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
Re: Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
Ale te mieszkania 4-pokojowe na 67 metrach kwadratowych, to prezentują się całkiem nieźle. Może poza tym, że kiepska wystawa, bo jednak większość okien na północ. Zdecydowany plus za dwa balkony i to wcale nie najmniejsze. Ale jednak od centum jest to kawałek i okolica, to jeszcze razem mało miejska jest.
Mi też się podobaja te mieszkania 4-pokojowe pod kątem rozkładu, a nawet wystawy, bo akurat fanką okien na poludnie/zachód nie jestem. Niestety cała resztą już pozostawia wiele do życzenia: od dostępnych w okolicy usług/sklepów przez edukację do ceny. Wiem, że wszyscy powariowali, ale jednak płacić 8600 za m2 w takim miejscu, to zdecydowanie wolalałabym choćby Develię...
Ale 8600 zł/ m2 to są mieszkania z tarasem 
Bez tarasu jest 8k za metr co wydaje się bardzo dobrą ceną. Patrząc, że na Piastów poniżej 9k nie kupi się mieszkania, a tam jest wysoka zabudowa oraz postawiony blok koło bloku.

Bez tarasu jest 8k za metr co wydaje się bardzo dobrą ceną. Patrząc, że na Piastów poniżej 9k nie kupi się mieszkania, a tam jest wysoka zabudowa oraz postawiony blok koło bloku.
Ananas12 pisze:Ale 8600 zł/ m2 to są mieszkania z tarasem
To jednak wciąż wolałabym Develię z "miejską" infrastrukturą

Bettyw1 pisze:Ananas12 pisze:Ale 8600 zł/ m2 to są mieszkania z tarasem
To jednak wciąż wolałabym Develię z "miejską" infrastrukturą
Ale którą Develię i jakie ma przewagi nad tym osiedlem?
Zapewne chodzi o podobne cenowo słoneczne miasteczko develii
Myślałem jeszcze o Develii w Czyżynach, ale chyba jest tam jednak drożej.
W Apartamentach Gusta będą windy? Jakie będzie ogrzewanie w kolejnych etapach? Kotłownia gazowa czy podepną do sieci MPEC?
Będą windy, ogrzewanie gazowe tak jak w poprzednim etapie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”