Sprzedaż mieszkań na osiedlu Bonarka Living w Krakowie - bud. D
-
Sprzedaż mieszkań na osiedlu Bonarka Living w Krakowie - bud. D
Obserwuję trochę sprzedaż na tym osiedlu i w budynku D, na który patrzyłem od dłuższego czasu wolne było około 29-30 mieszkań podczas gdy nagle, jakoś 2 dni temu zwolniło się ponad drugie tyle i teraz jest ich 71
Ktoś podejrzewa, skąd tak nagła zmiana?

Re: Sprzedaż mieszkań na osiedlu Bonarka Living w Krakowie - bud. D
paskins007 pisze:Obserwuję trochę sprzedaż na tym osiedlu i w budynku D, na który patrzyłem od dłuższego czasu wolne było około 29-30 mieszkań podczas gdy nagle, jakoś 2 dni temu zwolniło się ponad drugie tyle i teraz jest ich 71Ktoś podejrzewa, skąd tak nagła zmiana?
Standardowe działania dewelopera mające na celu podkręcenie sprzedaży. Im towar bardziej niedostępny - tym bardziej pożądany. Często spotykam takie sztuczki na stronach deweloperów. W ten sposób pokazują, że sprzedaż idzie jak burza, podczas gdy w rzeczywistości jest z nią problem.
A co myślcie o samym tym budynku, jakie ma zalety i wady, patrząc na całe osiedle budowane przez Echo Investment?
Swoją drogą zauważyłem że ceny mieszkań poszły tam znacznie do góry jeszcze parę dni temu było między 9.2 k- 11.8 za metr a dzisiaj jest ok tysiąc z kawalkiem więcej za metr.
Rasel pisze:Swoją drogą zauważyłem że ceny mieszkań poszły tam znacznie do góry jeszcze parę dni temu było między 9.2 k- 11.8 za metr a dzisiaj jest ok tysiąc z kawalkiem więcej za metr.
Trzeba podnieść, żeby mieć z czego obniżać

Te bloki w sąsiedztwie estakady wyglądają tak sobie. To w tym budynku najbliżej ulicy będą mieszkania na wynajem?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”