Wejście na budowę I etapu inwestycji Piasta Park Kraków
Re: Wejście na budowę I etapu inwestycji Piasta Park Kraków
Zgadzam się z przed mówcą. Jak się pytałam osoby która nam pokazywała mieszkanie, odpowiedziała mi ze ok 0,5 do metra będzie przegrodzone .. liczę,że jednak wyższe bo innaczej mój psiurek będzie psem całego partera:) a to może być już problem, bo nie każdy lubi psy 

Przyznam szczerze, że zaczynam się niecierpliwić...
Nie mamy dokładnie pomierzonych mieszkań, jest już lipiec, a trzeba zamówić meble, materiały, ekipy itd., boję się że braknie wolnych terminów, a na meble trzeba będzie czekać do grudnia.
Jestem świeżakiem jeśli chodzi o zakup mieszkania, macie jakieś dobre rady aby uspokoić moje obawy?
Nie mamy dokładnie pomierzonych mieszkań, jest już lipiec, a trzeba zamówić meble, materiały, ekipy itd., boję się że braknie wolnych terminów, a na meble trzeba będzie czekać do grudnia.
Jestem świeżakiem jeśli chodzi o zakup mieszkania, macie jakieś dobre rady aby uspokoić moje obawy?

-
Grzesiek
Spokojnie, my sąsiedzi pomożemy ......
Ja parę kluczy mam i specjalizuje się w regulowaniu zawiasów
Spokojnie, my sąsiedzi pomożemy ......

Ja parę kluczy mam i specjalizuje się w regulowaniu zawiasów

-
UWAGA
Dzisiaj biuro przy inwestycji zostało otwarte.
Można się umawiać z miłą Panią na wejście na budowe
aby oglądać mieszkanie i zrobić pomiary.
Wizytówkę gdzieś mi wcięło wiec jutro podam nr telefonu
Dzisiaj biuro przy inwestycji zostało otwarte.
Można się umawiać z miłą Panią na wejście na budowe
aby oglądać mieszkanie i zrobić pomiary.
Wizytówkę gdzieś mi wcięło wiec jutro podam nr telefonu
Do końca lipca na oglądanie mieszkania można się umówić z panią Anną, bo pani Karolina jest obecnie na urlopie. Nr telefonu komórkowego wolę nie podawać, za to można go uzyskać dzwoniąc do biura: 12 431 83 00.
Na budowę nie można zabierać dzieci i najlepiej przyjść w jakimś solidnym obuwiu.
Na budowę nie można zabierać dzieci i najlepiej przyjść w jakimś solidnym obuwiu.

Czy wiadomo kiedy będzie mozna wejsc do mieszkań i chociaż wstępnie wymierzyć pomieszczenia?
Ma ktoś informacje?
Ma ktoś informacje?
już od dłuższego czasu mozna wejść do mieszkania, tylko trzeba się umówić z p. Karoliną z biura sprzedaży mieszkań prze piaska Kołodzieja kolo lidla:)
Wnętrza wspólne już są w miarę wykończone, płytki, drzwi, poręcze na klatkach schodowych są już wykończone, każde piętro ma inny kolor (klatka ostatnia) - pierwsze ma chyba kremowe, drugie różowe, trzecie zielone a czwarte żółte. 

grzegoor pisze:Wnętrza wspólne już są w miarę wykończone, płytki, drzwi, poręcze na klatkach schodowych są już wykończone, każde piętro ma inny kolor (klatka ostatnia) - pierwsze ma chyba kremowe, drugie różowe, trzecie zielone a czwarte żółte.
Czyli pewnie już niedługo zakończenie prac

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”