Ostatnio zobaczyłem, że coś się na Kasztelańskiej 22 buduje poszukałem i jest.
15-18k/metr dobra zapora cenowa : )
tabelaofert.pl/kasztelanska-22-krakow-zwierzyniec-salwator-mieszkania-na-sprzedaz,i7549478
investmap.pl/krakow-kasztelanska-22-urba-postawi-apartamentowiec-na-salwatorze-wizualizacje.a146195
rynekpierwotny.pl/oferty/urba-sp-z-oo/kasztelanska-22-krakow-zwierzyniec-11505
investmap.pl/inwestycja/krakow-osiedle-kasztelanska-22,12241.html
mieszkania.trovit.pl/mieszkanie-krakow-kasztela%C5%84ska
Co sądzicie?
Kasztelańska 22 Kraków - Zwierzyniec / Salwator od Urba Sp. z o.o. - opinie i forum
-
Re: Kasztelańska 22 Kraków - Zwierzyniec / Salwator od Urba Sp. z o.o. - opinie i forum
Nie wiecie, ten budynek został już wybudowany, a jeśli tak, to podzieli się ktoś jakimiś zdjęciami?

Urba Sp. z o.o.
Wygląda nieźle i jest jeszcze trochę wolnych mieszkań, choć chyba poza moim zasięgiem cenowym. Ale całkiem przyjemne miejsce, blisko Błonia, Rudawa, ścieżki rowerowe i sporo zieleni.

Urba Sp. z o.o.
Wygląda nieźle i jest jeszcze trochę wolnych mieszkań, choć chyba poza moim zasięgiem cenowym. Ale całkiem przyjemne miejsce, blisko Błonia, Rudawa, ścieżki rowerowe i sporo zieleni.
Re: Kasztelańska 22 Kraków - Zwierzyniec / Salwator od Urba Sp. z o.o. - opinie i forum
kaczydziobek pisze:Ostatnio zobaczyłem, że coś się na Kasztelańskiej 22 buduje poszukałem i jest.
15-18k/metr dobra zapora cenowa : )
tabelaofert.pl/kasztelanska-22-krakow-zwierzyniec-salwator-mieszkania-na-sprzedaz,i7549478
investmap.pl/krakow-kasztelanska-22-urba-postawi-apartamentowiec-na-salwatorze-wizualizacje.a146195
investmap.pl/inwestycja/krakow-osiedle-kasztelanska-22,12241.html
mieszkania.trovit.pl/mieszkanie-krakow-kasztela%C5%84ska
Co sądzicie?
słaba ta zapora cenowa - skoro 18 z 28 już znalazło chętnego. zostały najsłabsze sztuki
Inwestycja ładna - i na tym można by zakończyć.
Cenowo bardzo wysoko - a z przodu gęste wysokie drzewa i chaszcze - pytanie jak będzie z oświetleniem mieszkań? Z lewego boku bardzo blisko do drugiego budynku, a z prawej jest jakiś mechanik, który chyba chyli się ku upadkowi - zaraz pewnie okno w okno wstawią drugą plombe
Cenowo bardzo wysoko - a z przodu gęste wysokie drzewa i chaszcze - pytanie jak będzie z oświetleniem mieszkań? Z lewego boku bardzo blisko do drugiego budynku, a z prawej jest jakiś mechanik, który chyba chyli się ku upadkowi - zaraz pewnie okno w okno wstawią drugą plombe

-
Budynek jest zbudowany i ładnie wykończony, akurat przechodziłem
teren ogrodzony, budynek ma 3 pietra. Także pietro 3 jest ostatnie
Zostały zdajsie 2 mieszkania w promocji za 15-16k
noweinwestycje.pl/inwestycja/kasztelanska-22-10271
Mnie akurat bliskość Wisły nie pasuje.
noweinwestycje.pl/inwestycja/kasztelanska-22-10271
Mnie akurat bliskość Wisły nie pasuje.
kaczydziobek pisze:Budynek jest zbudowany i ładnie wykończony, akurat przechodziłem
Chyba te mieszkania w tej cenie nie bardzo mogą znaleźć swoich entuzjastów, bo wciąż wiszą na stronie. Z drugiej strony, skoro większość lokali sprzedanych, to pewnie finansowo projekt się spiął.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”