Krakowiak Development - opinie o deweloperze na forum

Forum zawierające opinie o firmach deweloperskich i generalnych wykonawcach budujących w Krakowie i innych miastach Małopolski. Prosimy o wyważone i uzasadnione oceny deweloperów.
basingse

Krakowiak Development - opinie o deweloperze na forum

Postautor: basingse » 03 lut 2016, 21:23

Dzień dobry,
chciałbym zapytać czy ktoś z Państwa ma informację o deweloperze Krakowiak Development budującym inwestycje Prądnik Tarasy.

megi

Re: Krakowiak Development - opinie o deweloperze na forum

Postautor: megi » 04 lut 2016, 9:19

Cześć, właśnie mam ten sam problem :) Od jakiegoś czasu szukam też jakie są oponie o Krakowiak Development, udało mi się dotrzeć do jednej osoby, która kupiła mieszkanie od tej firmy no i wszystko spoko się odbyło :) Wygląda solidnie, projekt też ma ciekawy, myślę że wszystko jest w porządku. Też interesują mnie mieszkania w inwestycji Prądnik Tarasy Kraków, ładnie to wszystko wygląda na wizualizacji :!: @basingse, a udało Ci się już z nimi porozmawiać, jak wrażenia :?: A może udało Ci się znaleźć już jakieś opinie o mieszkaniach od Krakowiak Development i też się podzielisz tym, czego się dowiedziałeś :?:

basingse

Postautor: basingse » 08 lut 2016, 13:03

Tak się składa, że spotkałem się już z developerem. Jestem bardzo blisko, aby zdecydować się na zakup mieszkania. Jednak mam pewne obawy co do całego przedsięwzięcia, ponieważ nigdzie nie ma informacji o developerze i innych jego realizacjach.

megi

Postautor: megi » 09 lut 2016, 0:11

I jak wrażenia po tym spotkaniu :?: Krakowiak Development daje radę, obsługa jest dobra, wszystko przebiega sprawnie :?: A jeśli chodzi o współpracę z deweloperem, to pewnie spore znaczenie ma to, jak się płaci, czy jest rachunek powierniczy, a jeśli tak, to czy otwarty czy zamknięty. W dym drugim przypadku problemu większego nie ma, gdyby coś złego się stało, to wtedy deweloper nie dostaje kasy, tylko wraca ona na Twoje konto i to chyba optymalna sprawa, bo teoretycznie najpewniejsza i najbezpieczniejsza :idea: Duże mieszkanie chcesz od nich kupić :?:

Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”