Okna i wstawianie okien w inwestycji Piasta Towers Kraków - etap I
Re: Okna i wstawianie okien w inwestycji Piasta Towers Kraków - etap I
To wszystko jasne. Musimy czekać na oglądnięcie swoich mieszkań. To dziękuję bardzo za informacje
) 
Blok numer 1 na dzień 2.08

Nie robiłem niestety zdjęć ale parter też już dostał okna. Dodatkowo 2 strony już prawie całkowicie obite styropianem. Co ciekawe między styropianem a murami znajduje się coś na oko co wygląda jak wata szklana. Podejrzewam że to jakaś dodatkowa dodatkowa warstwa dojrzewająca
Kiedyś jak przejeżdzałem to z daleka widać było coś zółtego .Zastanawialem sie co to jest. Jęsli to jakies dodatkowe ocieplenie to super
Mam nadzieje ze faktycznie blok bedzie dobrze wykonany. ( przejade sie tam jutro to sprawdze osobiscie jak to teraz wyglada ) Pozdrawiam
Jeśli widziałeś coś żółtego, bo być może niektóre części bloku ocieplają wełną mineralną, o ile się orientuję, to takie wymogi przed deweloperami stawiają czasem przepisy przeciwpożarowe. Wełna ma to do siebie, że się nie pali, więc pod tym względem jest całkiem ok. 
TAk gdzes czytalem ze moze to byc cos w tym stylu. 
Wczoraj byłem i tak to wygląda
póki co są tylko dwie ściany. które widać.

Hej, wraz z żoną byliśmy dziś zobaczyć jak idą prace, od strony urzędu blok już jest ocieplony, wystarczy kolor rzucić. Natomiast od drugiej strony jest całkiem nieźle. I rzeczywiście między beton a styropian dają jeszcze wełnę mineralną
widzieliśmy worki z klejem do tej wełny
A natomiast osoby które mają mieszkania w 2 budynku to już lecą z 2 piętrem.
Mam kilka zdjęć, ale muszę na spokojnie ogarnąć bo na chwilę obecną mam problem aby je wrzucić.
A natomiast osoby które mają mieszkania w 2 budynku to już lecą z 2 piętrem.
Mam kilka zdjęć, ale muszę na spokojnie ogarnąć bo na chwilę obecną mam problem aby je wrzucić.
Super
oby te prace szły bez zadnego opóźnienia.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”