Osiedle Nowa Siewna Kraków - Super-Krak - opinie i forum mieszkańców (Prądnik Biały)
Re: Osiedle Nowa Siewna Kraków - Super-Krak - opinie i forum mieszkańców (Prądnik Biały)
Mi też mówiła pani o przełomie maja i czerwca, opóźnień nie podejrzewam bo mówiła o odbiorach od połowy sierpnia. Deweloper będzie chciał prawdopodobnie oddać oba etapy w tym samym czasie i jak byłem w okolicach Wielkanocy pod blokiem to prace były już wewnątrz i wszystko wyglądało na ostatnią prostą.
Re: Osiedle Nowa Siewna Kraków - Super-Krak - opinie i forum mieszkańców (Prądnik Biały)
Wiguś pisze:Mi też mówiła pani o przełomie maja i czerwca, opóźnień nie podejrzewam bo mówiła o odbiorach od połowy sierpnia. Deweloper będzie chciał prawdopodobnie oddać oba etapy w tym samym czasie i jak byłem w okolicach Wielkanocy pod blokiem to prace były już wewnątrz i wszystko wyglądało na ostatnią prostą.
Odbiór obu etapów w jednym czasie jest dla mnie mało prawdopodobny - etap 2 jest bardziej zaawansowany niż 4.
Ktoś był już oglądać? Jakie wrażenia?
Ciekawe kiedy uda się deweloperowi uzyskać pozwolenie na użytkowanie - teren wokoło bloku chyba nie jest jeszcze na tyle zagospodarowany.
Ciekawe kiedy uda się deweloperowi uzyskać pozwolenie na użytkowanie - teren wokoło bloku chyba nie jest jeszcze na tyle zagospodarowany.
Ja jestem umówiony na przyszły piątek na oglądanie.
Z ciekawostek deweloper pokazał na stronie nową inwestycję, z którą niedługo startuje.
superkrak.com.pl/inwestycja/ulanow-58/o-inwestycji
Z ciekawostek deweloper pokazał na stronie nową inwestycję, z którą niedługo startuje.
superkrak.com.pl/inwestycja/ulanow-58/o-inwestycji
Dzień dobry,
Jak wrażenia po oglądaniu?
Czekam na mieszkanie w budynku III, ale nadal nie dostałam od dewelopera informacji o tym, kiedy będzie można wejść i pomierzyć
Jak wrażenia po oglądaniu?
Czekam na mieszkanie w budynku III, ale nadal nie dostałam od dewelopera informacji o tym, kiedy będzie można wejść i pomierzyć
Wrażenia?
W 2 etapie fugi na korytarzach do zrobienia, drzwi deweloper wstawił piękne i bardzo solidne, przeszklenia są zabójcze chociaż na oknach pozaznaczane dużo wad które czekają na poprawki ze strony firmy od okien, same drewniane trój-szybowe okna robią świetne wrażenie. W łazience olbrzymi brzydki kaloryfer, te w pomieszczeniach też mało atrakcyjne... Ale wydaje mi się, że prócz takich drobiazgów wszystko będzie w najlepszym porządku, tym bardziej przy tej cenie... Generalnie nie wiem jakie jeszcze wrażenia mogę opisać, ponoć jest szansa, że mieszkanie uda się odebrać już w sierpniu.
W 2 etapie fugi na korytarzach do zrobienia, drzwi deweloper wstawił piękne i bardzo solidne, przeszklenia są zabójcze chociaż na oknach pozaznaczane dużo wad które czekają na poprawki ze strony firmy od okien, same drewniane trój-szybowe okna robią świetne wrażenie. W łazience olbrzymi brzydki kaloryfer, te w pomieszczeniach też mało atrakcyjne... Ale wydaje mi się, że prócz takich drobiazgów wszystko będzie w najlepszym porządku, tym bardziej przy tej cenie... Generalnie nie wiem jakie jeszcze wrażenia mogę opisać, ponoć jest szansa, że mieszkanie uda się odebrać już w sierpniu.
Wiguś pisze:Wrażenia?
Mam podobne. Niby prawie wszystko skończone, ale jakoś nie widzę szans na odbiór w sierpniu (obym się mylił).
Dlaczego uważasz, że nie uda się odebrać w sierpniu?
djasmo pisze:Wiguś pisze:Wrażenia?
Mam podobne. Niby prawie wszystko skończone, ale jakoś nie widzę szans na odbiór w sierpniu (obym się mylił).
Wiguś pisze:Dlaczego uważasz, że nie uda się odebrać w sierpniu?djasmo pisze:Wiguś pisze:
Tytułem przypomnienia mieszkania miały być do oglądania od kwietnia, potem po majówce, na końcu po Bożym Ciele. Jest okres wakacyjny, więc nie miałbym takiej pewności, że z pozwoleniem na użytkowanie się ogarną skoro jeszcze sporo otoczenia jest do ogarnięcia, fugowanie części wspólnych i pewnie jeszcze kilka rzeczy, o których nie wiemy.
Żeby nie było - mi również zależy na jak najszybszym odbiorze

My dostaliśmy informacje, że mieszkania w budynku III będzie można oglądać na początku sierpnia. Pani w biurze sprzedaży poinformowała również że odbiorów należy się spodziewać raczej gdzieś w okolicach października/listopada.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”