Nowe mieszkania Grzegórzki Park Inter-Bud Kraków forum, opinie
Re: Nowe mieszkania Grzegórzki Park Inter-Bud Kraków forum, opinie
Dziękuję za wasze opinie. Odnośnie komórek na poziomie -2 masz wiedzę czy ten problem występuje również w innych budynkach? Moja potencjalna komórka lokatorska miała by się znajdować właśnie na poziomie -2.
gmail.com pisze:Dziękuję za wasze opinie. Odnośnie komórek na poziomie -2 masz wiedzę czy ten problem występuje również w innych budynkach?
Nie, bo chyba w innych niema poziomu -2. Jedyne nie jestem pewny co do budynku 1, ale chyba budynek 6 był pierwszym gdzie zrobili parking na -2 poziomie.
Osiedle cały czasu w budowie i wkrótce kończą chyba kolejny etap, o ile już nie skończyli, bo zdjęcia osiedla Grzegórzki Park są sprzed kilku dni.

Sporo tam tych bloków nabudowali i całkiem one duże.

Jak widać, posadzili też spore drzewo, oby się przyjęło, bo wyższej zieleni na tym osiedlu przydałoby się nieco więcej.

Co myślicie o tych blokach? Ja mam mieszane odczucia, z jednej strony całkiem nowocześnie, ale z drugiej też mnie przytłacza skala.

Sporo tam tych bloków nabudowali i całkiem one duże.

Jak widać, posadzili też spore drzewo, oby się przyjęło, bo wyższej zieleni na tym osiedlu przydałoby się nieco więcej.

Co myślicie o tych blokach? Ja mam mieszane odczucia, z jednej strony całkiem nowocześnie, ale z drugiej też mnie przytłacza skala.
Master pisze:Co myślicie o tych blokach?
Osiedle jest super, ale w końcu satysfakcja będzie mocno zależeć od lokalizacji mieszkania.
Osiedle cały czasu w budowie i wkrótce kończą chyba kolejny etap, o ile już nie skończyli
Wkrótce kończą to osiedle w całości bo to jest dwa ostatnich bloki, ale prac zostało się jeszcze dużo, moim zdaniem to będzie trwało do lata.
gmail.com pisze:Dziękuję za wasze opinie. Odnośnie komórek na poziomie -2 masz wiedzę czy ten problem występuje również w innych budynkach? Moja potencjalna komórka lokatorska miała by się znajdować właśnie na poziomie -2.
no jest tam dramat wilgotnosc 80%
Czy w ramach osiedla Grzegórzki Park, które buduje deweloper Inter-Bud w Krakowie są planowane jeszcze jakieś dodatkowe bloki, czy to, co postawiono, to już jest wszystko, co miano zbudować w ramach tego osiedla?
kama pisze:Czy w ramach osiedla Grzegórzki Park, które buduje deweloper Inter-Bud w Krakowie są planowane jeszcze jakieś dodatkowe bloki, czy to, co postawiono, to już jest wszystko, co miano zbudować w ramach tego osiedla?
To już był ostatni etap.
Pozytywne opinie jednego z użytkowników tego forum spowodowały ze zdecydowaliśmy się kupić tutaj mieszkanie. Bardzo żałujemy.
szukam pisze:Pozytywne opinie jednego z użytkowników tego forum spowodowały ze zdecydowaliśmy się kupić tutaj mieszkanie. Bardzo żałujemy.
A dlaczego?
szukam pisze:Pozytywne opinie jednego z użytkowników tego forum spowodowały ze zdecydowaliśmy się kupić tutaj mieszkanie. Bardzo żałujemy.
Rozwiń proszę

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”