Budowa osiedla Dąbska Street w Krakowie od Dasta Invest: zdjęcia opinie forum
Budowa osiedla Dąbska Street w Krakowie od Dasta Invest: zdjęcia opinie forum
był ktoś w okolicy? jak wygląda budowa teraz? nabrała w końcu tempa?
Re: Budowa osiedla Dąbska Street w Krakowie od Dasta Invest: zdjęcia opinie forum
Developer wrzucił postępy z 8 czerwca na swoją stronę.
Re: Budowa osiedla Dąbska Street w Krakowie od Dasta Invest: zdjęcia opinie forum
Witam, martwiąca jest jedna rzecz. czy wiadomo dlaczego budowa od jakiegoś miesiąca (mogę się mylić bo obserwuje mieszkając w okolicy, jednak nawet w godzinach koło południa w dzień powszedni nikogo tam nie było) stoi...?
Może jakieś urlopy grupowe i przez to budowa przez cały lipiec stoi? Jutro podjadę tam i pozaglądam.
byłoby super jakbyś miał taką możliwość zajrzeć.
urlopy zbiorowe to raczej bez sensu. lato najlepszym czasem na rozwój budowy. na sąsiedzkich prace wrą.
maciek123, teraz w sprzedaży jest budynek C jako pierwszy.
urlopy zbiorowe to raczej bez sensu. lato najlepszym czasem na rozwój budowy. na sąsiedzkich prace wrą.
maciek123, teraz w sprzedaży jest budynek C jako pierwszy.
Za granicą (w Francji) jest to podobno popularne - info od przyszłego teścia który pracuje 20 lat w Francji na budowach. Cały lipiec nic nie budują bo za ciepło.
-
witam:) jakieś wieści z budowy?
-
ginger33 pisze:Witam, martwiąca jest jedna rzecz. czy wiadomo dlaczego budowa od jakiegoś miesiąca (mogę się mylić bo obserwuje mieszkając w okolicy, jednak nawet w godzinach koło południa w dzień powszedni nikogo tam nie było) stoi...?
trudno się dziwić skoro upały sięgały 40 stopni....
tak wiem, ze było kilka dni takich temperatur, upały nie trwały jednak ponad miesiąc.
Można też porównać jak wzrastają wszystkie inne budowy.
Można też porównać jak wzrastają wszystkie inne budowy.
Nie siejmy paniki - panowie pojawiają się na budowie, prace idą do przodu tylko 'wzięli się' teraz za drugą odnogę/część budynku (jesli uznamy ze budynek jest w kształcie przedłużonego L albo E bez środkowej kreski
to budują właśnie drugi daszek E
- podrzucam Państwu zdjęcie -wiem ze nie jest to zbyt widoczne ale panowie są na zdjęciu po prawej stronie
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”