Nowe mieszkania Grzegórzki Park Inter-Bud Kraków forum, opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Indyk

Re: Nowe mieszkania Grzegórzki Park Inter-Bud Kraków forum, opinie

Postautor: Indyk » 13 lip 2022, 9:56

Widziałem w wątku sporo pozytywnych wypowiedzi o tym osiedlu.
Smuci mnie to.

Osiedle ma bardzo niskiej jakości architekturę, dodatkowo niefunkcjonalną z idiotycznymi zaokrągleniami.
Szkoda tego miejsca na tę poczwarę.

pudel

Postautor: pudel » 13 lip 2022, 20:34

Osiedle ma bardzo niskiej jakości architekturę, dodatkowo niefunkcjonalną z idiotycznymi zaokrągleniami

Może Cię pocieszę, ale właśnie ze względu na architekturę nie zdecydowałem się tam na zakup mieszkania, a lokalizacja mi odpowiadała. Cały kompleks wygląda jak "nowe" blokowiska na obrzeżach Moskwy... Smutne że takie coś powstało w tym miejscu.

Indyk

Postautor: Indyk » 14 lip 2022, 9:14

pudel pisze:
Osiedle ma bardzo niskiej jakości architekturę, dodatkowo niefunkcjonalną z idiotycznymi zaokrągleniami

Może Cię pocieszę, ale właśnie ze względu na architekturę nie zdecydowałem się tam na zakup mieszkania, a lokalizacja mi odpowiadała. Cały kompleks wygląda jak "nowe" blokowiska na obrzeżach Moskwy... Smutne że takie coś powstało w tym miejscu.

Nie cała nadzieja zginęła.
Głosowanie portfelami to dobra metoda, problem w tym że to się sprzedało i to za dosyć wysokie kwoty.

Nie ma w tym kraju edukacji estetycznej, ale może gust przyjdzie z czasem.
Pierwsze pokelenie ze wsi kupi szajs, ale może drugie już nie?

Niestety takie potworki są częścią przestrzeni wspólnej i wpływają na nas wszystkich.

szukam

Postautor: szukam » 09 wrz 2022, 17:39

"Niekonwencjonalna architektura budynków umożliwiła stworzenie kaskadowego dziedzińca z zielenią oraz nowoczesnym placem zabaw dla dzieci, co tworzy idealne miejsce do relaksu w samym centrum miasta."

Każdemu kto przeczytał to na stronie developera i zastanawia się nad kupnem mieszkania, polecam wizytę na dziedzińcu w godzinach 16-22, w pogodny dzień.

Nikles

Postautor: Nikles » 09 wrz 2022, 18:57

Każdemu kto przeczytał to na stronie developera i zastanawia się nad kupnem mieszkania

Już chyba nie ma wolnych mieszkań w tej inwestycji... :)

klin

Postautor: klin » 09 lut 2023, 13:18

Zgadza się, na stronie jest informacja, że wszystkie mieszkania zostały już wyprzedane. No i wygląda na to, jakby całe miejsce przeznaczone na to osiedle zostało już wykorzystane, więc pewnie nie będzie nic więcej. Jak się mieszka, zwłaszcza w tych pierwszych etapach, które już kilka lat mają?

wjesiek

Postautor: wjesiek » 09 mar 2023, 23:32

Skoro inwestycja jest już zakończona, może mieszkańcy powinni pomyśleć o zmianie formy zarządu swoją nieruchomością z zarządu powierzonego Inter-Bud Developer na zarząd właścicielski? Tak już zrobiły wspólnoty na Piasta Towers i Panorama Kliny.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”