Witam,
Czy na rynku krakowskim są jeszcze jakieś wolne nowe mieszkania od jakiegoś dewelopera, które byłyby oddane do użytku w tym roku (lub były w poprzednim)? Pomijam tereny Górki Narodowej i inwestycji obok Plazy.
Interesuje mnie mieszkanie 2 pokojowe z miejscu z przyzwoitą komunikacją
Nawet o cesję obecnie ciężko...
Z góry dziękuję za wskazówki.
Nowe mieszkania w Krakowie do zakupu i wydania w tym roku? / 2022
Re: Nowe mieszkania w Krakowie do zakupu i wydania w tym roku? / 2022
W Grzegorzki Park są jeszcze dwa 2-pokojowe mieszkania w budynku 8: grzegorzkipark.pl/grzegorzki-park-budynek-8
Budynek chyba już oddany do użytku albo będzie oddany w najbliższym terminie.
Budynek chyba już oddany do użytku albo będzie oddany w najbliższym terminie.
Slow city powinni oddawać w tym roku, bo budynek już stoi ekopark.pl/slow-city/mieszkania/#area[]=42&area[]=79&floor[]=0&floor[]=3&inv=26&rooms[]=2&rooms[]=2&type=a
Chyba też przy ul. Fabrycznej (Fabryczna City) Inter-Bud ma gotowy blok i są tam jeszcze jakieś mieszkania. Choć zdaje się też, że tanio nie jest.
Lokum Salsa od Lokum Deweloper
Ja coraz częściej widzę reklamy na nowych blokach, że mieszkania gotowe do odbioru na sprzedaż od dewelopera. Ostatnio w inwestycji przy Bronowickiej widziałem kilka takie ogłoszenia.
Może coś jest z wcześniejszego etapu osiedla Slow City, skoro wystartowali już z kolejnym etapem. Choć formalności pewnie trudno byłoby dopiąć jeszcze w tym roku.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”