Trasa Nowopłaszowska / Bagrowa w Krakowie - plany / budowa / informacje i opinie na forum
Re: Trasa Nowopłaszowska / Bagrowa w Krakowie - plany / budowa / informacje i opinie na forum
A ja myślę, że za to się zabiorą, jak zrobią Trasę Pychowicką i Trasę Zwierzyniecką, czyli jeszcze nie szybko. Ale ta część Krakowa też będzie wymagała poważniejszych inwestycji w infrastrukturę drogową.
Re: Trasa Nowopłaszowska / Bagrowa w Krakowie - plany / budowa / informacje i opinie na forum
W takim razie ciekawe, jaki wariant zostanie wybrany i kiedy projekt. Ale nie zapowiada się, że to szybko powstanie.
lovekrakow.pl/aktualnosci/nowa-trasa-w-poblizu-bagrow-z-problemami-umowa-rozwiazana_56861.html
lovekrakow.pl/aktualnosci/nowa-trasa-w-poblizu-bagrow-z-problemami-umowa-rozwiazana_56861.html
na razie po sprawie
lovekrakow.pl/aktualnosci/umowa-z-projektantem-trasy-cieplowniczej-rozwiazana-to-kolejna-z-serii_57513.html
lovekrakow.pl/aktualnosci/umowa-z-projektantem-trasy-cieplowniczej-rozwiazana-to-kolejna-z-serii_57513.html
Myślę, że mała jest szansa na to, że ruszą z tym przed zrobieniem Trasy Zwierzynieckiej jako alternatywy dla Alei Trzech Wieszczów, co jest chyba obecnie wg wielu wpływowych osób w mieście najbardziej palącym problemem. Myślę, że dopiero po tym może coś ruszyć w sprawie Trasy Nowopłaszowskiej i Trasy Bagrowej. Ciekawe, jaki dokładnie będzie miała ta droga przebieg, ale pewnie nowy most na Wiśle będzie przechodził gdzieś niedaleko za elektrociepłownią.
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”