Lofthaus Zabłocie Kraków od Convector Development (opinie i forum)
Re: Lofthaus Zabłocie Kraków od Convector Development (opinie i forum)
Były już odbiory, wiem że było też duże mieszkanie w jednym budynku na pierwszym piętrze ale to było połączenie dwóch mieszkań i chyba się szybko sprzedało. Ale te z piętrem były tak beznadziejne że szkoda słów, zastanawiałam się nad jednym ze względu na lokalizację i taras ale układ pomieszczeń był kiepski że nawet architekt odradził.
Odebrałem mieszkanie.
Mam mokry sufit cały czas. Zgłaszałem o to samo 3-4 razy. Naprawiali jakoś i tak odnowu.
Ostatnim razem po burze znowu kapało z sufitu kropla co 3 sek. Generalny wykonawca powiedział że to problem ostateczny, czyli pozostałoścć ze starych przecieków i to że nie ma żadnych przeciwwskazań do kontynuowania prac wykończeniowych.
Teraz mogę sobie przedstawić jak dużo pleśni będzie w tym mieszkaniu.
Mam mokry sufit cały czas. Zgłaszałem o to samo 3-4 razy. Naprawiali jakoś i tak odnowu.
Ostatnim razem po burze znowu kapało z sufitu kropla co 3 sek. Generalny wykonawca powiedział że to problem ostateczny, czyli pozostałoścć ze starych przecieków i to że nie ma żadnych przeciwwskazań do kontynuowania prac wykończeniowych.
Teraz mogę sobie przedstawić jak dużo pleśni będzie w tym mieszkaniu.
-
Jakie macie doświadczenia z tym budynkiem? Biorę pod uwagę zakup mieszkania w tej lokalizacji i sam nie wiem.
Dzień dobry,
Proszę o opinie osób, które kupiły mieszkanie Lofthaus Zabłocie. Czy jesteście zadowoleni z jakości użytych materiałów? Czy macie dobrą opinie o deweloperze Convector? Jak oceniacie okolice inwestycji?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Marzena
Proszę o opinie osób, które kupiły mieszkanie Lofthaus Zabłocie. Czy jesteście zadowoleni z jakości użytych materiałów? Czy macie dobrą opinie o deweloperze Convector? Jak oceniacie okolice inwestycji?
Pozdrawiam
Marzena
Maggi pisze:Proszę o opinie osób, które kupiły mieszkanie Lofthaus Zabłocie. Czy jesteście zadowoleni z jakości użytych materiałów? Czy macie dobrą opinie o deweloperze Convector? Jak oceniacie okolice inwestycji?
Udało się nabyć mieszkanie czy nie? Jak z jego jakością? Sama lokalizacja jest zadowalająca?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”