Panorama Krakowa (Wieliczka) od dewelopera Techiq - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
jasmina170

Re: Panorama Krakowa (Wieliczka) od dewelopera Techiq - opinie na forum

Postautor: jasmina170 » 22 gru 2021, 21:54

Witam.Poszukujemy osób,którym deweloper wypowiedział umowy rezerwacyjne, po próbie podniesienia ceny za nieruchomość, a które miały w umowie gwarancję ceny. jasmina170@wp.pl

Tomek123

Postautor: Tomek123 » 28 gru 2021, 19:47

Ja z żoną mam już od miesiąca umowę deweloperską na osiedlu Panorama Krakowa. Jeśli ktoś ma pytania to postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć.

GJowita

Postautor: GJowita » 28 lut 2022, 11:21

Dzień dobry,
Czy na grupie jest ktoś kto kupuje mieszkanie w II etapie inwestycji? Wiadomo coś na temat kiedy zostanie otworzony rachunek powierniczy?

megi

Postautor: megi » 24 sie 2022, 10:14

Podzieli się ktoś opinią, jak się mieszka w takiej okolicy i pracuje na co dzień w Krakowie, da się coś takiego ogarniać i żyć normalnie? Jest jakaś szansa na dojazd komunikacją miejską do centrum Krakowa? I jak jest w okolicach Wieliczki ze szkołami i przedszkolami?

Natalia P.

Postautor: Natalia P. » 15 lis 2022, 14:27

Hej,

Czy ktoś obecnie ma problem z podpisaniem umowy przez zmianę prawa deweloperskiego?

Informacje o rozpoczęciu etapu i możliwości podpisania umowy otrzymaliśmy w sierpniu, natomiast spotkanie zostało odwołane, ponieważ firma twierdzi że zmieniło się prawo i mają problemy ze zmiana umowy z bankiem.

Będę wdzięczna za wszelkie informacje w tej sprawie.

Muchomor

Postautor: Muchomor » 23 sty 2023, 22:14

Hej, czy jest ktoś może z etapu I? Jak kontakt z deweloperem w sprawie terminów oddania mieszkań ? Przy podpisaniu umowy przekazano mi ze końcem stycznia będą wydawać klucze ale z tego co widać to nie jest gotowa jeszcze droga.

Katarzynaa97

Postautor: Katarzynaa97 » 31 sty 2023, 12:12

Muchomor pisze:Hej, czy jest ktoś może z etapu I? Jak kontakt z deweloperem w sprawie terminów oddania mieszkań ? Przy podpisaniu umowy przekazano mi ze końcem stycznia będą wydawać klucze ale z tego co widać to nie jest gotowa jeszcze droga.

Cześć, z tego co ostatnio rozmawiałam z deweloperem przekazanie kluczy ma nastąpić marzec/kwiecień dla tych z 1 etapu + domi 88m2.
Natomiast patrząc na ich tempo i brak rozpoczęcia prac dotyczących przyłączy wodno - kanalizacyjnych i gazowych, kiepsko to widzę.

Bardzo słabe jest to, że nie są wykańczane obecne inwestycje a nowe są prężnie budowane...

Jednak mam nadzieję, że mimo wszystko deweloper dotrzyma terminu i dostaniemy na wiosnę klucze.

zigu007

Postautor: zigu007 » 03 lut 2023, 13:50

Czy na Panoramie Krakowa miejsca parkingowe były w cenie mieszkania czy dodatkowo płatne?

Katarzynaa97

Postautor: Katarzynaa97 » 07 lut 2023, 10:06

zigu007 pisze:Czy na Panoramie Krakowa miejsca parkingowe były w cenie mieszkania czy dodatkowo płatne?

W przypadku 88m2, jedno w cenie a drugie płatne.

zigu007

Postautor: zigu007 » 07 lut 2023, 10:29

Katarzynaa97 pisze:
zigu007 pisze:Czy na Panoramie Krakowa miejsca parkingowe były w cenie mieszkania czy dodatkowo płatne?

W przypadku 88m2, jedno w cenie a drugie płatne.

Dziękuję za informację. Czyli może do większych dodają zawsze miejsce, a do mniejszych nie. Szkoda, bo mniejsze zawsze wychodzą drożej za m2 :|

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”