Odbiory mieszkań od dewelopera - kiedy na osiedlu Slow City w Krakowie
Odbiory mieszkań od dewelopera - kiedy na osiedlu Slow City w Krakowie
Hej, jak z terminami odbiorów mieszkań od dewelopera na osiedlu Slow City, kiedy można się spodziewać przekazania kluczy i kiedy będzie można ruszyć z pracami wykończeniowymi? Są jakieś opóźnienia, czy wszystko idzie zgodnie z planem?
Re: Odbiory mieszkań od dewelopera - kiedy na osiedlu Slow City w Krakowie
Wszystko zgodnie z planem - odbiory techniczne idą już pełną parą - w budynku nr 2 jestem umówiony na ten tydzień, klucze pewnie w zależności od tego ile będzie uwag w protokole najpóźniej do końca sierpnia 

gobler pisze:Wszystko zgodnie z planem - odbiory techniczne idą już pełną parą - w budynku nr 2 jestem umówiony na ten tydzień, klucze pewnie w zależności od tego ile będzie uwag w protokole najpóźniej do końca sierpnia
Jak poszły odbiory mieszkań od dewelopera, dużo było usterek do zgłoszenia znalezionych podczas odbioru lokalu? Jak poszło usuwanie ewentualnych usterek w mieszkaniu? Sprawnie deweloper to zrobił i dobrze wyszło?
slowww pisze:gobler pisze:Wszystko zgodnie z planem - odbiory techniczne idą już pełną parą - w budynku nr 2 jestem umówiony na ten tydzień, klucze pewnie w zależności od tego ile będzie uwag w protokole najpóźniej do końca sierpnia
Jak poszły odbiory mieszkań od dewelopera, dużo było usterek do zgłoszenia znalezionych podczas odbioru lokalu? Jak poszło usuwanie ewentualnych usterek w mieszkaniu? Sprawnie deweloper to zrobił i dobrze wyszło?
Generalnie kosmetyka - nic poważnego w stylu niechlujnie założona uszczelka przy drzwiach czy mała ryska na skrzynce technicznej etc.
W zeszły piątek dostałem pismo z info co zostało uznane a co nie i teraz pewnie z 2 tygodnie i powinienem mieć klucze
gobler pisze:slowww pisze:gobler pisze:Wszystko zgodnie z planem - odbiory techniczne idą już pełną parą - w budynku nr 2 jestem umówiony na ten tydzień, klucze pewnie w zależności od tego ile będzie uwag w protokole najpóźniej do końca sierpnia
Generalnie kosmetyka - nic poważnego w stylu niechlujnie założona uszczelka przy drzwiach czy mała ryska na skrzynce technicznej etc.
W zeszły piątek dostałem pismo z info co zostało uznane a co nie i teraz pewnie z 2 tygodnie i powinienem mieć klucze
I jak, reszta poszła bez problemu, naprawili wszystko i oddali mieszkanie terminowo? Udało się wykończyć i wprowadzić? Jak się mieszka?
Wróć do „Slow City Kraków od Ekopark - forum mieszkańców osiedla”