Osiedle Piastów (ul. Popielidów) Kraków od SM „Mistrzejowice Północ” (Mistrzejowice) - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
marcin89

Re: Osiedle Piastów (ul. Popielidów) Kraków od SM „Mistrzejowice Północ” (Mistrzejowice) - opinie i forum

Postautor: marcin89 » 06 kwie 2021, 10:17

Nie wiecie, czy na dole w tym budynku znajdą się jakieś lokale usługowe, bo widzę tam na dole jakieś duże okna, może to będą witryny?

Witam,
Na dole mają znaleźć się 2 nieduże lokale usługowe, bądź mogą one zostać połączone tworząc jeden większy.
Podsyłam parę zdjęć z tego weekendu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nowy

Re: Osiedle Piastów (ul. Popielidów) Kraków od SM „Mistrzejowice Północ” (Mistrzejowice) - opinie i forum

Postautor: Nowy » 02 maja 2021, 0:56

marcin89 pisze:Podsyłam parę zdjęć z tego weekendu.

Masz jakieś nowe fotki? Wygląda to całkiem nieźle, a i budynek nie jakiś bardzo duży.

Nowy

Postautor: Nowy » 18 kwie 2022, 12:03

Wygląda na to, że nowy blok na osiedlu Piastów w Krakowie jest skończony i wprowadzają się do niego ludzie.

Obrazek

Jak się Wam podoba taki budynek, nieźle wygląda, chyba nawet niektóre mieszkania mają jakieś tarasy.

Obrazek

Zresztą widać, jak prezentuje się taki blok na tle starszego sąsiedztwa w tej okolicy, jak się Wam podoba? Na parterze są jakieś lokale usługowe, więc to też na plus.

Obrazek

A pod blokiem jest ogrodzony parking, to akurat trochę słabo wygląda, chyba lepiej by było, gdyby był tylko szlaban, a nie wysoki płot wokół. Śmieszne jest to, że wokół bloku płotu nie ma, a jest wokół miejsc dla samochodów.

neo

Postautor: neo » 06 maja 2022, 14:21

Sam blok niczego sobie, choć te zabudowy przy balkonów trochę mu takiej ciężkości dodają, ale generalnie to raczej pasuje do okolicy. Na plus to, że sporo tam infrastruktury po starych osiedlach, właściwie w sąsiedztwie park z fortem. Natomiast na minus to, że w okolicy różne towarzystwo się kręci, takie nie za ciekawe. Ale pewnie może się dobrze mieszkać.

ister

Postautor: ister » 07 paź 2022, 13:45

Budynek niczego sobie, tylko po co oni robili ten płot wokół parkingu, wygląda to fatalnie. Blok nie został ogrodzony, i bardzo dobrze, ale ogrodzono miejsca, gdzie mają stać samochody. Nie wiem czy tam jest taki problem z przestępczością, po co takie zasieki?

pier

Postautor: pier » 06 lut 2023, 19:59

Przegapiłem tą inwetsycje. Może ktoś kto kupił tam mieszkanie sie rozmyślił i chciłabym odsprzedać. :D

Suchy

Postautor: Suchy » 08 lut 2023, 17:49

Masz tam cały czas wolne jedno mieszkanie obecnie za 714k w 03.2021 było do wzięcia za 581k

pier

Postautor: pier » 08 lut 2023, 20:42

Wiem, ale chciałem coś wyzej niz na parterze.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”