Witam.
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania w tej inwestycji. Czy ktoś może powiedzieć coś o developerze, jaki ma standard wykończenia cz. Wspólnych, jego podejście do inwestycji itp. Z moich informacji nie posiadają kredytu i inwestycje finansują z własnej kieszeni lub z rachunku powierniczego.
Ponadto czy okolica jest przyjazna dla standardowej rodziny? Czy jest szansa że te blaszaki przed budynkiem znikną?
Podedworze 9 Kraków od Palladio Podedworze Sp. z o.o. - opinie na forum
Re: Podedworze 9 Kraków od Palladio Podedworze Sp. z o.o. - opinie na forum
Blaszaki pewnie zastąpi następny blok. Co do miejsca to co kto lubi mi się podoba i sam szukam w tej lokalizacji mieszkania 4 pokojowego. Czekam na budowę ekoparku na rogu Bochenka i podedworze.
Lokalizacja w sumie spoko. Troche dalej od centrum, ale usługowo dobrze rozwinięta
Też zastanawiam się co będzie z tymi blaszakami bo teren pod przyszły park ich nie obejmuje. Jedyne info jakie udało mi się znaleźć, to że wobec tej działki toczy się jakieś postępowanie sądowe. Ktoś może wie coś więcej na ten temat?
<usunięto>
Ostatnio zmieniony 22 maja 2023, 14:33 przez mroku, łącznie zmieniany 1 raz.
inwestycja fajna ale duża wada, że już nie mają komórek lokatorskich
Tylko aby te okropne ogródki działkowe znikły za blokiem - nie jest to RODOS tylko samowolka wiec mogliby sprzątnąć ten teren .
I co z tymi blaszanymi garażami
? Myślicie ze deweloper zasłoni to jakimiś iglakami … ?
I co z tymi blaszanymi garażami

Działki wylecą gdy miasto w końcu wykupi działki pod park Drwinka i zacznie go budować. Gdzieś wyczytałem że obecny właściciel działek dzierżawi je pod te ogródki działkowe. Wykup powoli postępuje, ale działek jest sporo i to potrwa bo miasto musi mieć na to spore fundusze. Co do blaszaków to podobno toczy się jakieś postepowanie i jak znam życie to te działki (poza terenami pod park) weźmie w końcu jakiś deweloper i coś tam postawi.
Zdjęcia z wczoraj.

Toster pisze:Zdjęcia z wczoraj.
Dzięki za foty, kawał budynku już tam stoi i wygląda na to, że coraz bliżej do stanu surowego otwartego. Mieszkania chyba też nieźle się sprzedały. Widzę, że tam w sąsiedztwie nie ma żadnej wyższej zabudowy, to ma się jakoś zmienić, czy jak na razie tak powinno pozostać?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”