Osiedle ul.Centralna Kraków - inwestor Develia - opinie na forum
Re: Osiedle ul.Centralna Kraków - inwestor Develia - opinie na forum
Obserwuje od dluzszego czasu to co robi develia i trzeba stwierdzic ze jest to jeden z najbardziej chytrych deweloperow w krakowie. Fakt jest przestrzen to podnosza, od lipca jest wysyp jeleni kupujacych na maksimach ale tak perfidnie jak to wykorzystuje develia to jest to mistrzostwo swiata. Jasne duzy deweloper, pelno analitykow ale takiego podnoszenia cen to nie ma chyba nigdzie. I to jeszcze za osiedle ktore delikatnie mowiac wybitne nie jest
ostatnie dwa tygodnie podbili cene chyba 3 albo 4 razy o kilka stowek, a nie wiadomo czy to koniec 

Byłem zainteresowany tą inwestycją pod koniec stycznia bieżącego roku. Wówczas oferowali 9100 zł/ m za 64m. Cena była kusząca. Ostatecznie wybrałem inną inwestycje, gdzie również podnieśli ceny ale dużo więcej bo teraz kosztowało by mnie mieszkanie 2900 zł więcej za metr. To jest dopiero chytrość ze str dewelopera.
blue pisze:ostatnie dwa tygodnie podbili cene chyba 3 albo 4 razy o kilka stowek, a nie wiadomo czy to koniec
Ostatnie dwa tygodnie podbili dokładnie trzy razy, wcześniej w kwietniu raz. Łącznie 1300 zł na metrze w wypadku praktycznie wszystkich mieszkań które wchodzą w program.
Z drugiej strony co mają robić skoro klient jest podprowadzany jak baran na rzeź? Wymagań co do apartamentów nie ma praktycznie żadnych, bo i tak pójdzie wszystko co załapie się w program. Żniwa ruszyły.
Wybacz, jeżeli obrażam Ci apartament. :D
daniel88 pisze:Byłem zainteresowany tą inwestycją pod koniec stycznia bieżącego roku. Wówczas oferowali 9100 zł/ m za 64m. Cena była kusząca. Ostatecznie wybrałem inną inwestycje, gdzie również podnieśli ceny ale dużo więcej bo teraz kosztowało by mnie mieszkanie 2900 zł więcej za metr. To jest dopiero chytrość ze str dewelopera.
Podzielisz się informacją, który deweloper tak podniósł ceny swojej inwestycji?
Ekopark - Slow city
-
22 maja dokładnie ta oferta develia.pl/pl/mieszkania/krakow/centralna-park/cp-k-084 wynosiła 10049,5/m2, taką informację otrzymałem na maila.
A dziś (31 lipca) to 11649,92 zł/m2
qwerty_ytrewq pisze:22 maja dokładnie ta oferta develia.pl/pl/mieszkania/krakow/centralna-park/cp-k-084 wynosiła 10049,5/m2, taką informację otrzymałem na maila.
W styczniu miałem ofertę 9199,44zł za 64,74 m.
Ja mialem nawet ponizej 9. Cos kolo 8700, a i tak parsknalem smiechem.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”