Osiedle ul.Centralna Kraków - inwestor Develia - opinie na forum
Re: Osiedle ul.Centralna Kraków - inwestor Develia - opinie na forum
Nie wiem o jakiej chytrości piszecie? Osiedle może nie jest wybitne, ale lokalizacja jest dość dobra. Obecnie minimalne ceny w dużo gorszych lokalizacjach to 12-13k. Tutaj spokojnie moga nawet 14-15k brać. To nie sa szczyty. Generalnie zarobki mamy już jak w Berlinie czy Wiedniu. Tak mieszkania kosztuja 6-7k I na obrzezach po 4-5k. Wiec szczyty to beda jak dobijemy do tych 25k powiedzmy I 18k w Wieliczce.
pozdro pisze:Nie wiem o jakiej chytrości piszecie? Osiedle może nie jest wybitne, ale lokalizacja jest dość dobra. Obecnie minimalne ceny w dużo gorszych lokalizacjach to 12-13k. Tutaj spokojnie moga nawet 14-15k brać. To nie sa szczyty. Generalnie zarobki mamy już jak w Berlinie czy Wiedniu. Tak mieszkania kosztuja 6-7k I na obrzezach po 4-5k. Wiec szczyty to beda jak dobijemy do tych 25k powiedzmy I 18k w Wieliczce.
E tam w PL zarabiamy 2x tyle co w Niemczech. To niemiec do nas jeździ na ziemniaki i nad morze .
25k co tak malo? Przeciez jak euro bedzie po 8zl to czemu nie szczyty na 50k /m2 z widokiem na kominy?

Ależ okropne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
Te okna wyglądają jak najtańsze byle co czy ja się nie znam i to coś porządnego pomimo kiczowatego wyglądu?
otodom.pl/pl/oferta/gotowe-2-pokoje-balkon-czyzyny-ID4msUq.html
Te okna wyglądają jak najtańsze byle co czy ja się nie znam i to coś porządnego pomimo kiczowatego wyglądu?
Tuzinek pisze:Ależ okropne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
Okna Oknoplast dąb Winchester. Dziwne, że pierwszy raz spotykasz, bo bardzo popularne.
Ależ piękne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
michok pisze:Ależ piękne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
to jest tysiąc razy lepsze/praktyczniejsze niż białe plastiki, których potem domonyć nie idzie i po kilku latach nadają się wizualnie do wymiany
realista pisze:michok pisze:Ależ piękne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
to jest tysiąc razy lepsze/praktyczniejsze niż białe plastiki, których potem domonyć nie idzie i po kilku latach nadają się wizualnie do wymiany
I tu się akurat z tobą zgadzam i z mniej więcej z podobnych powodów wolę elewacje nie białe bo potem takie bloki za już 5 lat wyglądają marnie.
Może i macie racje chociaż te brązowe od początku wyglądają źle 

michok pisze:Ależ piękne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
Komuś się podoba, a komuś nie. Dla mnie akurat ładnie prezentują się z drewnianymi panelami, które położyłem

scr4tchi pisze:michok pisze:Ależ piękne są te brązowe framugi okien w develii a z tego co widzę pakują je chyba do większości swoich inwestycji.
Komuś się podoba, a komuś nie. Dla mnie akurat ładnie prezentują się z drewnianymi panelami, które położyłem
Mi sie bardzo podobaja te okna. Biale okna może i są bardziej uniwersalne, ale brazowe okna wyglądają swietnie jesli mieszkanie jest urzadzone z gustem. O wiele lepiej niz biale.
Ja mialem brazowe, a teraz mam biale i tesknie za poprzednimi.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”