Wizualizacja: deweloper Ekopark
Ciekawie rozwiązane te balkony, zwłaszcza na wyższych piętrach, wygląda jakby zapewniały nieco więcej prywatności, chyba poliwęglanem nie pooddzielane, a do tego całkiem spore. Co myślicie o układach mieszkań?
LQS pisze:jak dla mnie to ta okolica to jest pseudo krajów i jest wyjątkowo zastanawiające kto chce tam płacić tysiące złotych z metra jeszcze na możliwie maksymalnej górce cenowej. Ta lokalizacja jak dla mnie nie oferuje zupełnie niczego w zestawieniu do złotówek które ktoś za to płaci. Cóż. jednak jeleni jest pełno w tym małopolskim. i dobrze
luc pisze:Ale trzeba przyznać, że solidne bloczyska tam Ekopark zaplanował. Chociaż chyba w okolicę całkiem nieźle się wpiszą.
Wizualizacja: deweloper Ekopark
Ciekawie rozwiązane te balkony, zwłaszcza na wyższych piętrach, wygląda jakby zapewniały nieco więcej prywatności, chyba poliwęglanem nie pooddzielane, a do tego całkiem spore. Co myślicie o układach mieszkań?
bartekrk pisze:mroku pisze:Wszystko zależy czego kto potrzebuje. Jeden nie wiadomo po jakiego grzyba misi mieć kino i galerię pod nosem. Ale jak koniecznie potrzebuje to czemu nie. Natomiast moim zdaniem najważniejsze są te rzeczy z których korzysta się na codzień czyli przede wszystkim lokalne sklepy oraz szkoła i przedszkole w okolicy co by nie musieć dzieciaka wozić. Ważna jest dobra komunikacja zbiorowa, drogi i scieżki rowerowe oraz bliskie tereny zielone i place zabaw. Tego używasz w zasadzie codziennie. Dla mnie biurowce w okolicy to przekleństwo. Prawdopodobieństwo że będzie się akurat tam pracować jest nikłe (a nawet jeśli już to za rok możesz pracować zupełnie gdzie indziej) natomiast codzienne tabuny korposzczurów i tysiące samochodów to koszmar.
O! To cała Nowa Huta mieni się idealnym miejscem do zamieszkania, aż dziw bierze że to dzielnica z najtańszymi mieszkaniami w Krakowie, najwidoczniej ludzie nie wiedzą, że tam jest wszystko to czego potrzebują.
Ale to nic, hutę powoli dogania Złocień, jeszcze tylko tramwaj wstawią i idealne miejsce do życia w mieście, nie wiem dlaczego nierozgarnięci deweloperzy nie wycenili tam mieszkań odpowiednio.
Z drugiej strony, co to za frajerzy płacący znacznie ponad 20 tys. z metra na Kościuszki kupują....
A masz jakieś info odnośnie tej domniemanej budowy Podedworze 11?
Pytam z ciekawości
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Tuzinek i 34 gości