Sitowie Kraków ul. Obozowa Polana Żywiecka od URBA - opinie na forum
Re: Sitowie Kraków ul. Obozowa Polana Żywiecka od URBA - opinie na forum
Nic mnie nie trzyma, jednak kupuję tutaj
Z tego co widzę to deweloper zdjął chyba troche mieszkań z listy do sprzedania - pewnie czekają na wzrosty cen.

budow21 pisze:Nic mnie nie trzyma, jednak kupuję tutajZ tego co widzę to deweloper zdjął chyba troche mieszkań z listy do sprzedania - pewnie czekają na wzrosty cen.
To być może będziemy sąsiadami

Jak ogólnie oceniasz inwestycję, kontakt deweloperem?
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2023, 14:07 przez mar1usz, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mam dużego doświadczenia z deweloperami bo kupowałem dosłownie kilka mieszkań, ale deweloper to twardy negocjator, chociaż kontakt jest bardzo pozytywny i przyjemny. Nie mam ogólnie zastrzeżeń.
-
budow21 pisze:Nie mam dużego doświadczenia z deweloperami bo kupowałem dosłownie kilka mieszkań, ale deweloper to twardy negocjator, chociaż kontakt jest bardzo pozytywny i przyjemny. Nie mam ogólnie zastrzeżeń.
Teraz każdy deweloper to twardy negocjator, bo dobrze wiedzą, że prędzej czy później i tak wszystko pójdzie w takich cenach jakie sobie zażyczą

budow21 pisze:Nie mam dużego doświadczenia z deweloperami bo kupowałem dosłownie kilka mieszkań, ale deweloper to twardy negocjator, chociaż kontakt jest bardzo pozytywny i przyjemny. Nie mam ogólnie zastrzeżeń.
Udało Ci się coś urwać z ceny?
Mieszkanie pod wynajem czy dla siebie?
co to znaczy twardy negocjator? sprzedał drożej niż było w ofercie? czy nic nie spuścił?
Twardy negocjator to znaczy że ciężko żeby coś spuścił.
Znajomy kupił duże dla siebie rok temu (za sporo mniej niż obecne ceny), ja małe pod wynajem.
Zastanawiam się czy w tej lokalizacji większość kupuje dla siebie czy raczej pod wynajem?
Znajomy kupił duże dla siebie rok temu (za sporo mniej niż obecne ceny), ja małe pod wynajem.
Zastanawiam się czy w tej lokalizacji większość kupuje dla siebie czy raczej pod wynajem?
budow21 pisze:Twardy negocjator to znaczy że ciężko żeby coś spuścił.
Twardy negocjator w Krakowie w 2023 r. w ogóle nie negocjuje i nie opuszcza ani złotówki bo panisko występuje z pozycji siły i nic nie musi. Z utęsknieniem czekam aż rolę się odwrócą, ale przy słabym dostępie do działek może być to daremna nadzieja.
budow21 pisze:Twardy negocjator to znaczy że ciężko żeby coś spuścił.
Ja osobiście kupuje dla siebie.
Według mnie pod wynajem to raczej tak średnia lokalizacja. Rozmawiałem z kilkoma osobami na tym osiedlu (w różnym wieku) i trochę mieli zastrzeżenia na dojazd do centrum, że mogły być sprawniejszy i jednak trochę daleko na czerwone maki. Na resztę dostępnych usług i ogólnie okolice to nie narzekali.
A udało Ci się coś wynegocjować? Duże mieszkanie kupujesz?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”