kucyk pisze:Mam zdjęcie nowej inwestycji przy Ćwiklińskiej i ułożenie mieszkań w dwóch budowanych blokach przez AWIM. Inwestycja to Apartamenty Maestro. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać.
Chętnie zobaczę zdjecia
kucyk pisze:Mam zdjęcie nowej inwestycji przy Ćwiklińskiej i ułożenie mieszkań w dwóch budowanych blokach przez AWIM. Inwestycja to Apartamenty Maestro. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać.
kucyk pisze:neo pisze:I ciągle nie ma tablicy informacyjnej? Może jednak ktoś wrzuci zdjęcie? ; )
Trochę wysiłku i znajdziesz.
Chcesz i masz:
nowbud.krakow.pl
Aleksandra22 pisze:Można prosić kogoś o wysłanie rzutów mieszkań tych największych na emaila?:) ktoś się orientuje jaki koszt będzie za m2 ?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 40 gości