Nowa inwestycja Mała Góra / Ćwiklińskiej Kraków Bieżanów - informcacje i opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
janeeyre

Re: Nowa inwestycja Mała Góra / Ćwiklińskiej Kraków Bieżanów - informcacje i opinie na forum

Postautor: janeeyre » 17 wrz 2023, 9:09

kucyk pisze:Mam zdjęcie nowej inwestycji przy Ćwiklińskiej i ułożenie mieszkań w dwóch budowanych blokach przez AWIM. Inwestycja to Apartamenty Maestro. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać.

Chętnie zobaczę zdjecia

darwielg

Re: Nowa inwestycja Mała Góra / Ćwiklińskiej Kraków Bieżanów - informcacje i opinie na forum

Postautor: darwielg » 17 wrz 2023, 9:26

kucyk pisze:Mam zdjęcie nowej inwestycji przy Ćwiklińskiej i ułożenie mieszkań w dwóch budowanych blokach przez AWIM. Inwestycja to Apartamenty Maestro. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać.

Również proszę o przesłanie więcej informacji, dzięki

Aleksandra22

Postautor: Aleksandra22 » 23 wrz 2023, 14:24

Można prosić kogoś o wysłanie rzutów mieszkań tych największych na emaila?:) ktoś się orientuje jaki koszt będzie za m2 ?

AnkaMaria

Postautor: AnkaMaria » 22 paź 2023, 23:01

kucyk pisze:
neo pisze:I ciągle nie ma tablicy informacyjnej? Może jednak ktoś wrzuci zdjęcie? ; )

Trochę wysiłku i znajdziesz.

Chcesz i masz:

nowbud.krakow.pl

To jest strona generalnego wykonawcy a nie dewelopera/inwestora. Średnio z tym wysiłkiem :p

alona28

Postautor: alona28 » 03 lis 2023, 15:09

czy również mogę prosić o zdjęcie i układ mieszkań?

kucyk

Postautor: kucyk » 17 lis 2023, 19:13

Aleksandra22 pisze:Można prosić kogoś o wysłanie rzutów mieszkań tych największych na emaila?:) ktoś się orientuje jaki koszt będzie za m2 ?

Dzisiaj dowiedziałem się więcej. Pokaz inwestycji na targach w ten weekend. Dwa bloki. Cena za m2 to w 70% 14 tys. z groszami chociaż są też mieszkania powyżej kwoty 15 tys. zł /m2

Mam też zdjęcie jak będą wyglądały te 2 bloki. Strona internetowa jeszcze nie działa poprawnie.

Obrazek

kucyk

Postautor: kucyk » 20 lis 2023, 19:28

Na terenie budowy od kilku dni stoi już żuraw.

janeeyre

Postautor: janeeyre » 22 lis 2023, 17:47

Z ciekawości czy ktoś zdecydował się na zakup mieszkania w tej inwestycji? Zastanawiam się jak im idzie sprzedaż w takich cenach, biorąc pod uwagę kiepskie układy i małe okna.

Freddy

Postautor: Freddy » 24 lis 2023, 13:17

Ceny rzeczywiście są powalające, mocno zawyżone, nie adekwatne do miejsca inwestycji, która też nie przyciąga wizualnie. Małe okna , małe wąskie balkony, brak miejsc parkingowych na zewnątrz ( nie wyobrażam sobie gdzie będą parkować odwiedzający goście ). Mają zrobić jakąś dziwną kładkę przez skarpę do chodnika, czyli przypuszczam, że wokoło inwestycji nie będzie chodników ani ławek. Poza tym nic nie zrobili z drzewami, które zabiorą dużo światła.
Inwestycja po taniości a ceny z kosmosu. Ewidentnie deweloper wykorzystuje obecną hossę , którą napędził Kredyt 2%, natomiast za chwilę kasa z kredytu się skończy i ceny powinny się unormować .

Nowy

Postautor: Nowy » 10 gru 2023, 12:59

To chyba będą Apartamenty Maestro, budowane przez AWIM, jest już strona internetowa, wizualizacje i układy mieszkań. Odsyłam do nowego wątku, jeśli faktycznie jest to tą samą inwestycją.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”