To chyba jest III etap osiedla, zgadza się? Jakie to są numery budynków w ramach osiedla Mierzeja Wiślana?

Kawał bloku tu budują, myślałem, że wszystkie budynki powstające w ramach osiedla będą niższe, a tu proszę.
luc pisze:Zawitałem i ja w tamtą okolicę ostatnio i przyznam, że skala osiedla budowanego przez Instal jest niemała.
To chyba jest III etap osiedla, zgadza się? Jakie to są numery budynków w ramach osiedla Mierzeja Wiślana?
Kawał bloku tu budują, myślałem, że wszystkie budynki powstające w ramach osiedla będą niższe, a tu proszę.
Edi82 pisze:Budynki przy ul. Mierzeja Wiślana 6B i 6C. Obok powstaną dwa kolejne takie.
Miro22 pisze:Postep prac... okna w 6B wstawione juz we wszystkich mieszkaniach... pozostaly klatki schodowe
marines27 pisze:Wiecie czy w rejonie Płaszowa/Lipskiej /Mierzeja powstaną lokale usługowe?
Wróć do „Mierzeja Wiślana Kraków od dewelopera Instal Kraków - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości