Pychowicka Kraków / deweloper Wakom (nowy etap) - informacje opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Anita123

Pychowicka Kraków / deweloper Wakom (nowy etap) - informacje opinie na forum

Postautor: Anita123 » 05 paź 2023, 10:54

Czy ktoś interesował się nową inwestycją na pychowickiej? Mają wszystkie pozwolenia? Podobno bardzo dużo mieszkań jest juz sprzedanych.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2023, 16:13 przez Anita123, łącznie zmieniany 1 raz.

Master

Re: Pychowicka Kraków / deweloper Wakom (nowy etap) - informacje opinie na forum

Postautor: Master » 05 paź 2023, 13:06

Anita123 pisze:Czy ktoś interesował się nową inwestycją na pychowickiej? Mają wszystkie pozwolenia? Podobno bardzo dużo mieszkań jest juz sprzecznych.

A masz więcej informacji na temat tej inwestycji? Gdzie to dokładnie ma powstać, jakie bloki, ile pięter, jakie układy mieszkań i jaka cena metra kwadratowego?

janeeyre

Re: Pychowicka Kraków / deweloper Wakom (nowy etap) - informacje opinie na forum

Postautor: janeeyre » 05 paź 2023, 16:06

Skąd informacje, że budują? Na ich stronie nic nie znalazlam. To jakiś kolejny etap?

Anita123

Postautor: Anita123 » 05 paź 2023, 16:10

To kolejna etap. Między pychowicka 19 a nowo powstająca i inwestycja Budrem. 2 bloki 6 piętrowe. Na stronie nie ma jeszcze informacji a połowa mieszkań juz sprzedana.

Jamie

Postautor: Jamie » 05 paź 2023, 21:31

Wystawianie na sprzedaż tylko części oferty, to standardowy trik deweloperów, żeby lepiej sprzedać mieszkania, bo "zaraz niczego nie będzie".
Nie musisz mi wierzyć. Zapisz sobie co zostanie wystawione niedługo i porównaj z ofertą za kilka miesięcy : D

Anita123

Postautor: Anita123 » 06 paź 2023, 13:12

Może tak, ale co drugie mieszkanie, które mnie interesowało jest zajęte, więc tutaj moje zdziwnie i pytanie czy ktoś kupił w tej inwestycji mieszkanie?

luc

Postautor: luc » 26 sty 2024, 11:08

Co myślicie o budynkach A1 i A2, które ma teraz w sprzedaży WAKOM przy ul. Pychowickiej w Krakowie? Oni sporo tam już postawili i przyznam, że wcześniejsze etapy raczej średnio mi się podobały, ale ten prezentuje się całkiem nieźle. Ktoś ma doświadczenie z wcześniejszymi inwestycjami tego dewelopera w tym rejonie Krakowa?

Master

Postautor: Master » 03 lip 2024, 13:56

Wiem, że o gustach się niby nie dyskutuje, ale jak się Wam podobają te budynki, które w rejonie ul. Pychowickiej stawia deweloper Wakom?

Obrazek

Mnie one jakoś niespecjalnie się podobają, te balkony czerwone, to takie trochę jak dla nie przesadzone z kolorami.

Master

Postautor: Master » 03 lip 2024, 13:58

Ciekawi mnie też, jak to wygląda w środku mieszkania, zwłaszcza tam, gdzie duże okno jest do połowy przysłonięte czerwoną szybą czy co to jest. Czy wtedy w pomieszczeniach nie będzie jednak nieco czerwono? Może jest ktoś, kto w czymś takim mieszka i ma informacje z pierwszej ręki?

Obrazek

Podzieli się ktoś opinią, jak się tam mieszka? Jest hałas od tramwajów i samochodów, czy jednak jest odpowiednio daleko od głównej drogi?

Tercet

Postautor: Tercet » 28 sie 2024, 22:15

Czy ktoś się orientuje co dalej będzie z tą i inwestycja skoro otrzymali odmowną decyzję o uwarunkowaniach środowiskowych? Jakie mogą być tego konsekwencje albo jak dlugo może trwać oddanie budynku do użytku? Czy ktoś wie jaki jest prawdziwy powód wydania odmownej decyzji?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”