Przyjechałem na swoją działaczkę w Szycach a tu tuż za miedzą bo już w Wielkiej Wsi budują takie o to osiedle małych domków jednorodzinnych.
morizon.pl/oferta/sprzedaz-dom-krakowski-wielka-wies-centralna-109m2-mzn2040098118
Miejsce do życia dla osób ceniących spokój i kontakt z przyrodą. Widok na Tatry a nocą na rozświetlony Kraków coś pięknego. Ale kupując tu dom, trzeba dobrze sprawdzić czy podłoże na którym jest stawiany, jest stabilne i nie na nim zlewki opadowej, ponieważ można się nieźle naciąć.
Szkoda że nie ma garażu przy domku bo tu lubi padać grad.
Wielka Wieś (Kraków) domy jednorodzinne pod Krakowem - opinie na forum
Wielka Wieś (Kraków) domy jednorodzinne pod Krakowem - opinie na forum
Ostatnio zmieniony 26 mar 2022, 13:33 przez Dziadek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wielka Wieś (Kraków) domy jednorodzinne pod Krakowem - opinie na forum
godna cena jak na obwarzanek.
po odjęciu pomieszczeń techniczno/gospodarczych zostaje tak około 80 m2.
10 k /m2 w efekcie
po odjęciu pomieszczeń techniczno/gospodarczych zostaje tak około 80 m2.
10 k /m2 w efekcie
A są może jakieś wizualizacje, jak te domy i całe osiedle mają finalnie wyglądać? Masz może zdjęcie tego widoku z tego miejsca? To jest na górze?
-
nie wiem ale jak dla mnie trzeba miec nieżle nawalone w głowie zeby tam kupić ten kurnik
Osiedle Łanowe, domki o małej powierzchni, brak garaży, brak przestrzeni na działkach, droga tylko utwardzona kamykiem,,,, brak infrastruktury, masakra
W dodatku domki nie wyprzedają się , duzo pustych i wolnych stoi i stoi
Osiedle Łanowe, domki o małej powierzchni, brak garaży, brak przestrzeni na działkach, droga tylko utwardzona kamykiem,,,, brak infrastruktury, masakra
W dodatku domki nie wyprzedają się , duzo pustych i wolnych stoi i stoi
Czy ktoś wie o jakichś alternatywach w okolicach Krakowa jeśli chodzi o domy? Coś godnego polecenia lub co wygląda na "dobrą robotę"?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”