tomekl007 pisze:Proszę o jakieś przykłady, też tak sądziłem ale cięzko mi obecnie coś porównywalnego znaleść
Była tu już kiedyś wspomniana np. Domosfera 2, na Ułanów 58 też chyba nie było tak tragiczne z cenami.
tomekl007 pisze:Proszę o jakieś przykłady, też tak sądziłem ale cięzko mi obecnie coś porównywalnego znaleść
michok pisze:Domosfera ma niby konkurowac z dabska? Nie piszcie takich rzeczy na forum, bo jeszcze ktos uwierzy. Domosfera moze co najwyzej konkurowac z inwestycja dominikanow. Bochomolca bardzo zabudowali. Gęsto sie tam zrobo. A jeszcze im tramwaj robia pod blokiem. W dodatku jedna ciasna uliczka, ktora juz teraz potrafi sie przykorkowac, a inwestycji w okolicy wciaz przybywa. Tamte okolice to byly fajne zanim deweloperzy się za tą okolicę wzieli.
Ponadto Dasta oferuje przestronne loggie, ktore sa intymne i przemyslane.
michok pisze:Domosfera ma niby konkurowac z dabska? Nie piszcie takich rzeczy na forum, bo jeszcze ktos uwierzy. Bochomolca bardzo zabudowali. Gęsto sie tam zrobo. A jeszcze im tramwaj robia pod blokiem. W dodatku jedna ciasna uliczka, ktora juz teraz potrafi sie przykorkowac, a inwestycji w okolicy wciaz przybywa. Tamte okolice to byly fajne zanim deweloperzy się za tą okolicę wzieli.
Ponadto Dasta oferuje przestronne loggie, ktore sa intymne i przemyslane.
Tuzinek pisze:Poziom odklejenia w tym wątku osiąga skalę absurdu. Porównywanie dąbskiej czyli Grzegórzek, 10 minut do rynku, kilkanaście spacerem nad Wisłę, największy park w Krakowie po drugiej stronie ulicy do Bohomolca na Mistrzejowicach…?
Wychodzi na to że większość hejtujących jest zwyczajnie obrażona bo nie mogą sobie pozwolić na mieszkanie w tej lokalizacji i jak widać za wszelką cenę usiłujecie sobie i innym ten fakt wmówić.
Jedynym minusem tej inwestycji jest obecna cena 20k za m2 choć cena początkowa 16k to była tanizna.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości