Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od Develia (kiedyś LC Corp) w Krakowie forum i opinie
Re: Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od Develia (kiedyś LC Corp) w Krakowie forum i opinie
Cena miejsca zwykłego - 60 tys. Cena miejsca na platformie - 45 tys. Z mojej pespektywy tylko cena jest plusem platformy, ale nie rekompensuje minusów. Niebardzo rozumiem aegumentu,że platforma jest fajna,bo można na górze trzymać graty- zakup 2 platform zawsze wychodzi o wiele drożej. Mając zwykłe miejsce zawsze można próbować postawić szafę stalową by trzymać graty. Plarforma jest fajna dla dewelopera;)
Re: Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od Develia (kiedyś LC Corp) w Krakowie forum i opinie
Chyba będzie "fontanna" na dziedzińcu 

Czy do mieszkań w budynkach F i E istniała możliwość zakupu 2 miejsc postojowych w garażu? Ktoś wie? Jeśli tak, to jakie też były kryteria mieszkań z taką możliwością?
Rafineria pisze:Cena miejsca zwykłego - 60 tys. Cena miejsca na platformie - 45 tys. Z mojej pespektywy tylko cena jest plusem platformy, ale nie rekompensuje minusów. Niebardzo rozumiem aegumentu,że platforma jest fajna,bo można na górze trzymać graty- zakup 2 platform zawsze wychodzi o wiele drożej. Mając zwykłe miejsce zawsze można próbować postawić szafę stalową by trzymać graty. Plarforma jest fajna dla dewelopera;)
Nawet jak podam najwazniejszy argument: ja moge zaparkowac dwa auta, a Ty jedno. To i tak uznasz, ze platforma to beznadziejny pomysl i zlo. A akurat nie moglem kupic dwoch miejsc postojowych zwyklych, deweloper powiedzial ze nie wolno i już.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
michok pisze:A akurat nie moglem kupic dwoch miejsc postojowych zwyklych, deweloper powiedzial ze nie wolno i już.
W którym budynku? W F widziałem, że niektórym udało się kupić 2 zwykłe miejsca wewnętrzne. Sam uzyskałem tylko informację, że do 4-pokojowych w F/E można dokupić drugie zewnętrzne.
Bartez11 pisze:michok pisze:A akurat nie moglem kupic dwoch miejsc postojowych zwyklych, deweloper powiedzial ze nie wolno i już.
W którym budynku? W F widziałem, że niektórym udało się kupić 2 zwykłe miejsca wewnętrzne. Sam uzyskałem tylko informację, że do 4-pokojowych w F/E można dokupić drugie zewnętrzne.
Ja zostałem tu zacytowany z innego wątku zupełnie. Nie mieszkam na grzegórzeckiej 77.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
Tu budowa kolejnego etapu osiedla przy Grzegórzeckiej.

W tym budynku chyba też będzie sąsiedztwo z parkiem - na pewno na plus.

Raczej z terenami Akademii Muzycznej. Park jest dalej.
Dzisiejszy spacer po osiedlu

Niestety kolejnych zdjęć nie mogę dodać, ponieważ wyskakuje komunikat:
Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona.
@admin ?
Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona.
@admin ?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”