Witam,
Szkoda, że nie będzie wcale oświetlenia.
Zgadzam się za to z tym, że oświetlenie tej ulicy nie powinno być obciążeniem wspólnoty.
Jednak droga ta jest miasta i to ZIKIT powinien oświetlić tą ulicę.
Badurskiego 9 Kraków od GMC Development - forum i opinie o inwestycji
Re: Badurskiego 9 Kraków od GMC Development - forum i opinie o inwestycji
Madzix pisze:Witam,
Szkoda, że nie będzie wcale oświetlenia.
Zgadzam się za to z tym, że oświetlenie tej ulicy nie powinno być obciążeniem wspólnoty.
Jednak droga ta jest miasta i to ZIKIT powinien oświetlić tą ulicę.
Nie ma już ZIKiT'u od dobrych kilku lat, teraz jest ZDMK - warto do nich pisać. Poza tym także do radnych miejskich z tego rejonu oraz do rady dzielnicy, która może wielkiego budżetu nie ma, ale na oświetlenie chodnika powinno chyba wystarczyć.
Drodzy przyszli Sąsiedzi,
czy ktoś z Was miał może już przegląd techniczny mieszkania? Jak wrażenia z przeglądu (dużo usterek, deweloper akceptował)?
Z góry dzięki za informacje.
czy ktoś z Was miał może już przegląd techniczny mieszkania? Jak wrażenia z przeglądu (dużo usterek, deweloper akceptował)?
Z góry dzięki za informacje.
Dzień dobry wszystkim potencjalnym sąsiadom!
Czy tą mapę zagospodarowania terenu można znaleźć gdzieś w internecie? Jeżeli nie - czy mogę prosić o wrzucenie tej mapki w większej rozdzielczości i z trochę większego obszaru wokół bloków?

teqnix pisze:Znalazłem mapkę to załączam. Z niej widać skalę zajętą przez budynki łącznie z planowanym drugim etapem do terenów zielonych i dróg. Ten budynek najbliżej inwestycji to był wyburzony akademik i obecnie nic tam nie ma i nie wiem czy mają jakieś plany na odbudowę.
Czy tą mapę zagospodarowania terenu można znaleźć gdzieś w internecie? Jeżeli nie - czy mogę prosić o wrzucenie tej mapki w większej rozdzielczości i z trochę większego obszaru wokół bloków?
Zakupiłam małe mieszkanko na Badurskiego. Aktualne wiesci są takie: budynek jest w koncu podłączony do mpec, nadal nie ma stacji trafo więc deweloper liczy sobie 250 zl/ miesiąc za prąd. Kanalizacja nadal niepodłączona. Sa na zewnatrz TOI je. Co 2 tygodnie obiecują że to na dniach..najpierw początek grudnia. Potem w połowie.. potem już na100% przed świętami . Teraz że do połowy stycznia. Straciłam umówionego wykonawcę niestety. Więc finansowo ze względu na zaliczkę w celu utrzymania terminu jestem sporo w plecy. Opóźnienie w oddaniu bloku do eksploatacji jest już kilka miesięcy. Gdybym wiedziala że tak to się potoczy nie kupiłabym u tego dewelopera. Skusiłam się lokalizacją na wzgórzu bez możliwości zabudowy jak choćby ba Bochenka. Z miejscami do parkiwania nie będzie problemu bo nie dało się kupić bez miejsca w garażu. Bliskość szpitala to duży plus dla tych co kupili pod wynajem.
-
Coś się zmieniło, czy nadal na Bandurskiego energia elektryczna pochodzi z agregatu i ToiToi zamiast kanalizacji. A obiecywali termin odbioru na koniec września ub.r. ...
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”