City Vibe Develia ul. Myśliwska budynki: Art Live, Meet Point, Neon Light

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Bas Kra

Re: City Vibe Develia ul. Myśliwska budynki: Art Live, Meet Point, Neon Light

Postautor: Bas Kra » 06 cze 2024, 13:12

No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.

luc

Postautor: luc » 06 cze 2024, 13:21

Bas Kra pisze:No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.

Ale ja spokojne pytanie zadałem, o te miejsca postojowe w garażu za 120 tys.?
Bas Kra pisze:Zatem bądź męzczyzną i

...nie uciekaj od tematu, tylko powiedz gdzie? Albo przyznaj się do pisania głupot / nieprawy :)

Bas Kra

Postautor: Bas Kra » 06 cze 2024, 13:58

luc pisze:
Bas Kra pisze:No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.

...nie uciekaj od tematu, tylko powiedz gdzie? Albo przyznaj się do pisania głupot / nieprawy :)

Widziałem takiego gościa na parkingu rpzed Morskim Okiem. Stał i płakał, ze go nie wpuscili. Zamiast się dowrócić i olać parking i pojechać w inne miejsce.
Wiec zamiast płakac zaakacpetuj fakt, ze na tej taniej budowie są tanie dwa miejsca parkingowe rodzinne, bo tak se ustalił deweloper, ale w zamian jest tanie meiskzanie, i w tej cenie kupisz gdzie indziej 60 metrów, a nie 80. A miesca parkingowe po 120 k pojedyncze są na cieszysnkiej. Można sobie tak jak z tym samolotem z linku sammeu zbudowac blok i zrobić własne zasady, kupic gdzie indziej, albo płakać dalej na forum.

luc

Postautor: luc » 06 cze 2024, 14:08

Bas Kra pisze:
luc pisze:

Widziałem takiego gościa na parkingu rpzed Morskim Okiem. Stał i płakał, ze go nie wpuscili. Zamiast się dowrócić i olać parking i pojechać w inne miejsce.
Wiec zamiast płakac zaakacpetuj fakt, ze na tej taniej budowie są tanie dwa miejsca parkingowe rodzinne, bo tak se ustalił deweloper, ale w zamian jest tanie meiskzanie, i w tej cenie kupisz gdzie indziej 60 metrów, a nie 80. A miesca parkingowe po 120 k pojedyncze są na cieszysnkiej. Można sobie tak jak z tym samolotem z linku sammeu zbudowac blok i zrobić własne zasady, kupic gdzie indziej, albo płakać dalej na forum.

Ale, że co? I widzisz, podałeś przykład... Cieszyńskiej, rzeczywiście najbardziej adekwatne porównanie do Płaszowa :) I na nie mam zamiaru tam mieszkania kupować, ani nie rozpaczam nad cenami w tej okolicy. Tylko jeśli ktoś w niej dyskutuje i podaje w tej dyskusji ceny pojedynczych miejsc postojowych rzędu 120 tys., to nie pisze prawy. I zamiast podawać przykłady o parkingach przed Morskim Okiem, możesz to po prostu przyznać i przeprosić. Naprawdę bycie mężczyzną tego nie wyklucza :)

Bas Kra

Postautor: Bas Kra » 06 cze 2024, 14:22

Mam pomysł. Idź do Prezesa Zarządu i błagaj, aby sprzedał dwa miejsca parkingowe oddzielne. Wymyśl jakąś łzawą historię, mozę o dorastaniu w domu zastępczym? A jak się rozpłaczesz, to moze sprzeda dwa miesjca obok siebie. Wielu deweloperów wbrew pozorom ma dobre serduszko.

misgos

Postautor: misgos » 06 cze 2024, 14:26

Hehe. Sam wywołałeś dyskusję pisząc kłamstwa. Jak ktoś ośmielił się to sprawdzić i wytknąć ci nieprawdę to teraz wypisujesz swój bełkot o płaczu.

luc

Postautor: luc » 06 cze 2024, 14:27

Bas Kra pisze:Mam pomysł. Idź do Prezesa Zarządu i błagaj, aby sprzedał dwa miejsca parkingowe oddzielne. Wymyśl jakąś łzawą historię, mozę o dorastaniu w domu zastępczym? A jak się rozpłaczesz, to moze sprzeda dwa miesjca obok siebie. Wielu deweloperów wbrew pozorom ma dobre serduszko.

Poziom odklejki mnie przerósł :D
Ale możesz nakupić miejsc postojowych w okolicy Płaszowa i odsprzedawać je po 120 tys., nawet za 110 tys. w promocji, skoro na Cieszyńskiej są za 120 tys., to na pewno ustawi się kolejna chętnych :D - dla wolno czających, to ironia ;)
Bez odbioru!

Bas Kra

Postautor: Bas Kra » 06 cze 2024, 14:45

luc pisze:Bez odbioru!

Nareszcie.

gophfer

Postautor: gophfer » 06 cze 2024, 16:34

Przy mieszkaniach za bańkę czy też ponad, naprawdę bym wolał zapłacić 2x40-45tys niż 63tys za podwójne zależne

michok

Postautor: michok » 06 cze 2024, 19:27

Tylko ze za banke to teraz mozna kupic przyzwoite 60 metrow, a do takich „malych” mieszkan nie wolno sprzedawac wiecej niz jednego miejsca ;)
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”