City Vibe Develia ul. Myśliwska budynki: Art Live, Meet Point, Neon Light
Re: City Vibe Develia ul. Myśliwska budynki: Art Live, Meet Point, Neon Light
No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.
Bas Kra pisze:No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.
Ale ja spokojne pytanie zadałem, o te miejsca postojowe w garażu za 120 tys.?
Bas Kra pisze:Zatem bądź męzczyzną i
...nie uciekaj od tematu, tylko powiedz gdzie? Albo przyznaj się do pisania głupot / nieprawy

luc pisze:Bas Kra pisze:No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.
Ale ja spokojne pytanie zadałem, o te miejsca postojowe w garażu za 120 tys.?Bas Kra pisze:Zatem bądź męzczyzną i
...nie uciekaj od tematu, tylko powiedz gdzie? Albo przyznaj się do pisania głupot / nieprawy
Widziałem takiego gościa na parkingu rpzed Morskim Okiem. Stał i płakał, ze go nie wpuscili. Zamiast się dowrócić i olać parking i pojechać w inne miejsce.
Wiec zamiast płakac zaakacpetuj fakt, ze na tej taniej budowie są tanie dwa miejsca parkingowe rodzinne, bo tak se ustalił deweloper, ale w zamian jest tanie meiskzanie, i w tej cenie kupisz gdzie indziej 60 metrów, a nie 80. A miesca parkingowe po 120 k pojedyncze są na cieszysnkiej. Można sobie tak jak z tym samolotem z linku sammeu zbudowac blok i zrobić własne zasady, kupic gdzie indziej, albo płakać dalej na forum.
Bas Kra pisze:luc pisze:Bas Kra pisze:No to nie kupujcie tam, kupcie 80 metrów za 1,4 miliona gdzie indziej i będziecie happy.
Ale ja spokojne pytanie zadałem, o te miejsca postojowe w garażu za 120 tys.?Bas Kra pisze:Zatem bądź męzczyzną i
Widziałem takiego gościa na parkingu rpzed Morskim Okiem. Stał i płakał, ze go nie wpuscili. Zamiast się dowrócić i olać parking i pojechać w inne miejsce.
Wiec zamiast płakac zaakacpetuj fakt, ze na tej taniej budowie są tanie dwa miejsca parkingowe rodzinne, bo tak se ustalił deweloper, ale w zamian jest tanie meiskzanie, i w tej cenie kupisz gdzie indziej 60 metrów, a nie 80. A miesca parkingowe po 120 k pojedyncze są na cieszysnkiej. Można sobie tak jak z tym samolotem z linku sammeu zbudowac blok i zrobić własne zasady, kupic gdzie indziej, albo płakać dalej na forum.
Ale, że co? I widzisz, podałeś przykład... Cieszyńskiej, rzeczywiście najbardziej adekwatne porównanie do Płaszowa

Mam pomysł. Idź do Prezesa Zarządu i błagaj, aby sprzedał dwa miejsca parkingowe oddzielne. Wymyśl jakąś łzawą historię, mozę o dorastaniu w domu zastępczym? A jak się rozpłaczesz, to moze sprzeda dwa miesjca obok siebie. Wielu deweloperów wbrew pozorom ma dobre serduszko.
Hehe. Sam wywołałeś dyskusję pisząc kłamstwa. Jak ktoś ośmielił się to sprawdzić i wytknąć ci nieprawdę to teraz wypisujesz swój bełkot o płaczu.
Bas Kra pisze:Mam pomysł. Idź do Prezesa Zarządu i błagaj, aby sprzedał dwa miejsca parkingowe oddzielne. Wymyśl jakąś łzawą historię, mozę o dorastaniu w domu zastępczym? A jak się rozpłaczesz, to moze sprzeda dwa miesjca obok siebie. Wielu deweloperów wbrew pozorom ma dobre serduszko.
Poziom odklejki mnie przerósł

Ale możesz nakupić miejsc postojowych w okolicy Płaszowa i odsprzedawać je po 120 tys., nawet za 110 tys. w promocji, skoro na Cieszyńskiej są za 120 tys., to na pewno ustawi się kolejna chętnych

Bez odbioru!
luc pisze:Bez odbioru!
Nareszcie.
Przy mieszkaniach za bańkę czy też ponad, naprawdę bym wolał zapłacić 2x40-45tys niż 63tys za podwójne zależne
Tylko ze za banke to teraz mozna kupic przyzwoite 60 metrow, a do takich „malych” mieszkan nie wolno sprzedawac wiecej niz jednego miejsca 

Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”