Apartamenty Konopnicka City Park Activ Kraków - nowe mieszkania blisko centrum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Jacek

Re: Apartamenty Konopnicka City Park Activ Kraków - nowe mieszkania blisko centrum

Postautor: Jacek » 28 lut 2016, 9:40

Mialem tam kupic mieszkanie (nie wykluczam ze nie kupie) ale cos mnie od niej odpycha, za duzo niewiadomych. Podpisuje sie umowe rezerwacyjna, placi 20.000zl. i mozna z niej sie wycofac jezeli cos bedzie nie tak, wiec z tym to jak najbardziej OK, ale problemem jest to ze tyle miesiecy trzeba czekac na podpisanie umowy deweloperskiej, wiec stoi sie dlugo w miejscu nie majac takich informacji jak:
- stan wykonczenia budynku - powiedziano mi ze ten dokument bedzie dostepny najwczesniej w lipcu
- umowa dewelopersja - nie maja nawet wzoru
- stan prawny dzialki, dalej sprawa nieuregulowana
- zdjecie budynku w wyszukiwarce 3D jest inne anizeli prawdziwy projekt budynku (prosze przykladowo zajrzec na mieszkania rogowe II etap. sa tam duze balkony co 2gie pietro, natomiast w rzutach PDF balkony sa male. Powiedziano mi ze rzuty sa poprawne. Czyzby taka pomylka... hmmm).
- Wilga - budynek bardzo nisko bedzie polozony
- ceny - troche za niskie jak na rzekome prawo wlasnosci gruntu

Na plus jest deweloper, ktory ma kilka inwestycje, no ale z drugiej strony umowe rezerwacyjna nie podpisuje sie bezposrednio z deweloperem (wiec prosze mnie poprawic tutaj jezeli tak to wyglada wszedzie)

KMJ

Re: Apartamenty Konopnicka City Park Activ Kraków - nowe mieszkania blisko centrum

Postautor: KMJ » 01 mar 2016, 18:03

:)
Ostatnio zmieniony 01 mar 2016, 19:35 przez KMJ, łącznie zmieniany 2 razy.

slwk
Administrator

Postautor: slwk » 01 mar 2016, 18:20

Jako, że wątek o tej inwestycji coraz bardziej się rozrasta i coraz trudniej się w nim połapać, trzeba chyba założyć osobne forum inwestycji Konopnicka City Park Kraków - zapraszam do zakładania w nim nowych tematów dotyczących tego projektu z pożytkiem dla przyszłych mieszkańców :!:

michal80

Postautor: michal80 » 24 maja 2017, 19:21

polecam film z budowy
web...com/construct.krakow/./1784155975228915/?hc_ref=NEWSFEED

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”