Inwestycja Kapelanka-Pychowicka Kraków - deweloper Budrem / opinie na forum
Re: Inwestycja Kapelanka-Pychowicka Kraków - deweloper Budrem / opinie na forum
Z tego co pamiętam to tynki mają być. Instalacja elektryczna też. Tak dostałem plan instalacji elektrycznej.
zulov pisze:Z tego co pamiętam to tynki mają być. Instalacja elektryczna też. Tak dostałem plan instalacji elektrycznej.
Czyli ewentualną instalację trzeba by zrobić tylko w ścinkach, które by się samemu stawiało. A czy te ścianki wraz z instalacją da się zamówić od razu u Budremu? Jeżeli tak, to ile kosztuje dodatkowo taka usługa?
Myślę że by się dało, ale ja akurat tego nie potrzebowałem, wiec nie wiem.
czang pisze:zulov pisze:Z tego co pamiętam to tynki mają być. Instalacja elektryczna też. Tak dostałem plan instalacji elektrycznej.
Czyli ewentualną instalację trzeba by zrobić tylko w ścinkach, które by się samemu stawiało. A czy te ścianki wraz z instalacją da się zamówić od razu u Budremu? Jeżeli tak, to ile kosztuje dodatkowo taka usługa?
Zamawiałam instalację elektryczną z wieloma dodatkowymi punktami świetlnymi, przełącznikami itd. generalnie miałam swój projekt. Koszty całkowity coś ponad 3 tys
Gdyby ktoś była zainteresowany kupnem mieszkania w tej lokalizacji to z ciekawości zapytałem o cenę:
- mieszkanie nr. 78 (61,41m2) - 18 300 zł/m2
- mieszkanie nr. 89 (61,41m2) - 18 500 zł/m2
Jest grubo
Jest grubo

Czy ktoś już był na swoim mieszkaniu? Jeszcze niedawno mówili że w kwietniu albo początkiem maja, ale dalej niby nie wpuszczają.
Albo czy już wiecie coś więcej o odbiorach? Ciągle tylko odpowiadają czerwiec lub lipiec, ale bez szczegółów
Albo czy już wiecie coś więcej o odbiorach? Ciągle tylko odpowiadają czerwiec lub lipiec, ale bez szczegółów
scr4tchi pisze:Gdyby ktoś była zainteresowany kupnem mieszkania w tej lokalizacji to z ciekawości zapytałem o cenę:
Jest grubo
Jakby ktoś szukal >60 metrów, to tu jest taniej
https://real-inwestycje.pl/czerwienskiego-3/mieszkania
zulov pisze:Czy ktoś już był na swoim mieszkaniu? Jeszcze niedawno mówili że w kwietniu albo początkiem maja, ale dalej niby nie wpuszczają.
Mam takie same informacje. Wejście na mieszkanie dopiero na odbiorze. Z wcześniejszych zapowiedzi nic nie wyszło.
Kilka dni temu Budrem rozpoczął odbiory techniczne, a więc pytanie do osób które już mają to za sobą. Jak odczucia? Jak sytuacja realna odnosi się do planu i Waszych oczekiwań?
Też już odebrałem. Jestem bardzo zadowolony! Super wykonanie. Piękny z zewnątrz, w środku to samo. Super kontakt. Balkony fajne. Okna w salonie extra. Jasne korytarze. Jasne klatki. Długo szukałem i w końcu znalazłem. Traf idealny. Dodam że mam ok 50 metrów.
A jak u Was wrażenia?
A jak u Was wrażenia?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”